I Want That You Are Always Happy


Το μπλόγκ έχει αραχνιάσει, το ξέρω. Όχι γιατί δεν υπάρχουν όμορφες μουσικές εκεί έξω που αξίζουν της αναφοράς αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους. Η άδεια ελπίζω να λειτουργήσει θετικά και να προλάβω να γράψω πέντε λόγια για δίσκους που αγάπησα τους τελευταίους μήνες. Ήθελα να αναφερθώ στη δεύτερη δουλειά των The Middle East εδώ και καιρό αλλά δεν τα κατάφερα. Σήμερα είπα όμως πως ήρθε η στιγμή, και λίγο πριν ξεκινήσω πέφτω πάνω σ' αυτό : 

TO WHOM IT MAY CONCERN

writing to inform you that we're ceasing. i'm not sure if we'll make more music later on or not.
we don't feel like playing anymore for a whole lot of reasons that i won't list here and i'm afraid if we continued any longer it would just be a moneygrab. i'd rather go hungry. thank you to all those who came to shows.
we had fun.
t.s elliot wrote 'you are the music while the music lasts', but he also wrote that confusing little book about cats so don't put too much stock in his quotes.
i'm very tired. until next time.
sincerely yours,
the middle east.

Δεύτερο συγκρότημα που κυκλοφορεί εκπληκτικό δίσκο την φετινή χρονιά και διαλύεται [για το πρώτο δεν πρόκοψα να γράψω ακόμη (hint: προς το παρόν το άλμπουμ τους είναι το αγαπημένο μου για το 2011)].
Κρίμα και άδικο για τους TME. Τα είχαμε πει και στην αρχή της χρονιάς εδώ. Αυτή, η δεύτερη φορά που το διαλύουν, φαίνεται να είναι και η οριστική. Κρίμα γιατί αν οι TME καταγόταν από την Αμερική και όχι από το Townsville της Αυστραλίας, το όνομα τους θα βρισκόταν δίπλα από αυτά των Fleet Foxes, My Morning Jacket, Midlake, Bon Iver κτλ. και φέτος όλοι θα είχαν στις λίστες με τα αγαπημένα τους (και μάλιστα πολύ ψηλά) το "I Want That You Are Always Happy". Άδικο γιατί δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ξανά τόσο ολοκληρωμένο δίσκο όσο τον τελευταίο τους, δεν θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον όμορφο τρόπο με τον οποίο συνδυάζουν την folk, το indie ακόμη και το post, και δημιουργούν τόσο άρτια τραγούδια (βλέπε "Jesus Came To My Birthday Party", "Mount Morgan", "Deep Water").

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις