Synch Festival 2010 (πιο φτωχό και ανοργάνωτο από ποτέ)

Get Well Soon

Δεν τους πάει και τόσο πολύ ο μεγάλος και ανοιχτός χώρος. Είναι δύσκολο να επιβληθείς με την indie pop (δωματίου) σου υπό τέτοιες συνθήκες. Παρ' όλα αυτά δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους και αν κατάλαβα καλά από το χειροκρότημα που εισέπραξαν κέρδισαν το κοινό.

Peaches

Οκ, έχω ακούσει τραγούδια της Peaches, όχι ολόκληρους δίσκους, αλλά την εμφάνισή της την ευχαριστήθηκα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τρελοκομείο σκέτο, φιγούρα ανεπανάληπτη, πορωμένο κοινό, τα είχε όλα.

Matt Elliott

Μεγάλος θεός, τεράστιος, μου έφυγε ένας καημός, τον είδα επιτέλους ζωντανά, έστω και πετσοκομμένο μιας και έπρεπε να τον αφήσω λίγο νωρίτερα για να παραβρεθώ στους από κάτω κυρίους. Ο Matt κάνει πράγματα και θάματα με την βοήθεια της τεχνολογίας, μια ορχήστρα μόνος του, και τι σπαρακτική φωνή, ο άσσος στο μανίκι του, ελπίζω να μας ξανάρθει σύντομα (θα ήθελα ένα δίωρο σετ του)

Fuck Buttons

Ο χώρος μπορεί να μην έλεγε μια αλλά δεν γίνεται να χάσεις τα δύο τυπάκια. Με γρήγορες κινήσεις βρέθηκα μπροστά στο κάγκελο και επιδόθηκα σε ασταμάτητο χτύπημα. Φοβερή η εμφάνιση τους (το ίδιο καλή με αυτή στον an club, ίσως και λίγο καλύτερη), εκρηκτικό το σετ τους, φούρνος το d7, τρελός ιδρώτας.

Modrec

Πρώτη φορά τους έβλεπα και του καραγούσταρα. Φοβερά δεμένο συγκρότημα, άψογοι μουσικοί, κιθάρες δυναμίτες, θέλεις και άλλα;

A Place To Bury Strangers

Αρέσκονται στον θόρυβο, στην καταστροφή μουσικών οργάνων, στην κώφωση του κοινού. Την και αν το ίδιο show το είχαμε δει πριν λίγο καιρό στο rodeo, είναι τόσο καλά παρουσιασμένο που δεν χορταίνεις να το βλέπεις και να το ξαναβλέπεις.

Spyweirdos with Schema Ensemble

Νέο project για τον Spyweirdos. Ένα ενδιαφέρον, αυτοσχεδιαστικό, πείραμα φασαρίας με την βοήθεια ορχήστρας αυτή τη φορά που δεν κατάφερα δυστυχώς να παρακολουθήσω ολόκληρο.

My Wet Calvin

Κλείσιμο του φετινού Synch για μένα με το φοβερό αυτό δίδυμο. Υπέροχη εμφάνιση, με ξεσπάσματα, μελωδίες, υπέροχα φωνητικά, πειραματισμό και με δύο υπέροχα κοστούμια. Ελπίζω την επόμενα φορά να τους δω ως πλήρες συγκρότημα, κάτι μου λέει ότι θα είναι ακόμα καλύτεροι.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Σχόλια

Ο χρήστης ranx xerox είπε…
FUCK! wish i was there ,και να χανω τους APTBS για δευτερη φορα.
Ο χρήστης bo(m)bbieR είπε…
καλησπέρα,

Ακριβώς όπως τα είπες...

προσωπικά ήθελα να δω και the boy αλλά η αλλαγή ώρας χωρίς καμία ανακοίνωση μας μπέρδεψε όλους (τουλάχιστον εμένα...).Δεν ξέρω αν είδες matteus αλλά ήταν πολύ καλός. Θα μπορούσε να είναι μέλος των irrepresibles....
Ο χρήστης Unknown είπε…
gamw tis foto stous PLACE
gamas!!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις