''You get mistaken for strangers by your own friends''











Το να πας σε ένα φεστιβάλ με πέντε συγκροτήματα γιατί σε ενδιαφέρει μόνο το ένα, είναι υπερβολή; Φυσικά και όχι, ειδικά όταν μιλάμε για τους National. Ένα συγκρότημα που την περσινή χρονιά γνώρισε την επιτυχία που του άξιζε και τράβηξε τα φώτα κάθε indie περιοδικού, site, blog με τον τέταρτο δίσκο του Boxer. Αρνητικά της βραδιάς : Ζέστη, πολύ ζέστη, κόσμος, πολύ λίγος κόσμος, τρίτο συγκρότημα οι National, ξεκίνησαν μέρα και ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση, μπίρα, αν ήθελες να πάρεις ένα ποτήρι έπρεπε να το σκεφτείς, δύο κάνουλες για όλο το κοινό, Gogol Bordello, αν και μου ψιλοάρεσε το τελευταίο τους πόνημα, στην σκηνή ήταν σχεδόν ανυπόφοροι, δύο τραγούδια τους ήταν αρκετά, έφυγα για να προλάβω ηλεκτρικό. Θετικά της βραδιάς : οι National ήταν καλύτεροι από ότι περίμενα, άλλαξαν τα φώτα σε όλα τα τραγούδια σχεδόν, αλλά αυτό μάλλον ήταν και το καλό, ο Matt Berninger είναι ο απόλυτος performer, στο Mr. November νόμιζα ότι οι φλέβες στο λαιμό του θα εκραγούν. Αν έπαιζαν για άλλη μισή ώρα θα μιλούσαμε για ένα από τα live της χρονιάς. Θετικές εντυπώσεις μου άφησαν και οι Massive Attack, δεν ξέρω αν φταίει που τους έβλεπα για πρώτη φορά, αλλά η απόδοση τους ήταν αξιοπρεπής και το περιβάλλον που δημιούργησαν ήταν τόσο σκοτεινό όσο αρμόζει στο μουσικό τους ύφος, τα νέα τραγούδια κοπανάνε αφάνταστα. Άντε και του χρόνου!

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ

Σχόλια

Ο χρήστης River Phoenix είπε…
Πέστα για τους θεούς!!! Άντε να ξανάρθουν σε κανονική συναυλία μόνοι τους να τους απολαύσουμε για κανά δίωρο!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θυμιζαν λιγακι arcade fire στο λαιβ οι national η ηταν η ιδεα μου; και εμενα μου αρεσαν πολυ.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ναι η αλήθεια είναι πως με τόσο κόσμο που μάζεψαν πάνω στην σκηνή κάτι τέτοιο θύμιζαν. Το αποτέλεσμα μοναδικό!
Ο χρήστης Stratos Bacalis είπε…
Eisai o prwtos pou grafei thetika gia tous Massive!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
γιατι κατι μου λεει οτι ο δισκος των fuck buttons σε εχει ενθουσιασει;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Η αλήθεια είναι ότι ακούγοντας/βλέποντας αυτό (http://www.zeugolator.blogspot.com/search?q=fuck+buttons) είχα ενθουσιαστεί αφάνταστα. Αλλά η ακρόαση του δίσκου δεν μου πρόσφερε αυτά που περίμενα. Όχι ότι είναι κακός ο δίσκος αλλά τον περίμενα περισσότερο ενδιαφέρον.
Ο χρήστης evaversus είπε…
Μήπως εκεί κάτω γίνατε όλοι λίγο περισσότερο γκρινιάρηδες απ 'οτι θα' πρεπε ή όντως τα συγκροτήματα δεν δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην Αθήνα .Όσες φορές πάντως κατέβηκα στην Αθήνα για live μπορώ να πω οτι ήταν μια χαρά ,σε αντίθεση με τις κριτικές που διάβαζα μετά .Ποιον να πιστέψουμε .Μην Καραμπεαζίζετε και σεις ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις