Τα Δίδυμα Pace και η Kazu


We are pleased to announce that our newest album "23" will be released on April 10th in the States and on April 23rd in Europe on 4AD. Επιτέλους, μπορεί να άργησαν αλλά είμαι σίγουρος οτι θα μας αποζημιώσουν στο έπακρο με αυτόν τον δίσκο.Λίγη υπομονή ακόμη και έρχεται.

Blonde Redhead: 23 Track List
01 23
02 Dr.Strangeluv
03 The Dress
04 SW
05 Spring and by Summer Fall
06 Silently
07 Publisher
08 Heroine
09 Top Ranking
10 My Impure Hair

Και όχι επειδή δεν είμαστε κομπλεξικοί με την μέρα κύριε Winter Academy θα αφιερώναμε στον κόσμο ένα Pink Love, αλλά λόγω έλλειψης dsl μέχρι να ανεβάσουμε το κομμάτι θα μας βρεί ο επόμενος Βαλεντίνος, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας παροτρύνουμε να καλέσετε την κοπέλα σας στο σπίτι, να της μαγειρέψετε κάτι αφροδισιακό, να βάλετε στο ''πικ απ'' ένα δίσκο Blonde Redhead να παίζει και να χαρείτε την βραδιά!

Υ.Γ Για όσους θα βρίσκονται στο Αμέρικα τους προσεχείς μήνες τσεκάρετε τις Tour Dates των Blonde Redhead μηπως και βολεύει:

March 14 Austin, TX Emo's (SXSW 4AD SHOWCASE)
April 5 Nasa, Reykjavik Iceland
April 7 Aldrei For Eg Sudur Festival, Isafjordur, Iceland
April 13 Detroit, MI Magic Stick
April 14 Chicago, IL Metro
April 15 Minneapolis, MN First Avenue
April 19 Portland, OR Wonder Ballroom
April 20 Vancouver, BC Commodore Ballroom
April 21 Seattle, WA The Showbox
April 23 San Francisco, CA Bimbo's
April 24 San Francisco, CA Bimbo's
April 25 Pomona, CA Glasshouse
April 27 Solana Beach, CA Belly Up Tavern
April 28 Indio, CA Coachella Valley Music Festival
May 1 Dallas, TX Gypsy Tea Room
May 2 Austin, TX Stubbs
May 4 Atlanta, GA Variety Playhouse
May 5 Carrboro, NC Cat's Cradle
May 6 Washington, D.C. 9:30 Club
May 8 New York, NY Webster Hall
May 9 Boston, MA Paradise Rock Club
May 11 Toronto, ON The Opera House
May 12 Montreal, QC Club Soda

Σχόλια

Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Να το ανεβάσω εγώ; Αν και φαντάζομαι ότι θα το έχω βρει ήδη όσοι δεν το έχουν και θα έχουν ποιήσει πράξη τα όσα γράφεις. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να διαρρεύσει ο νέος δίσκος των Blonde Redhead. Νέος παραγωγός νέος ήχος; Πάντως, έχουν λόγους να επισκεφτούν ξανά την Ελλάδα
Ο χρήστης WinterAcademy είπε…
μόλις τώρα το είδα το post σας mr.z

τα περί βαλεντίνου δεν θα τα σχολιάσω αλλά τώρα ακούω τους b.r. και είναι όντως υπέροχο άλμπουμ.

θυμάμαι ΠΟΣΟ μεγάλη εντύπωση μου είχε κάνει η τραγουδίστριά τους, που είχε διακόψει ένα τραγούδι στη μέση επειδή δεν μπορούσε να βγάλει σωστά τις ψηλές νότες, πολύ τη συμπάθησα..

mystery λογικά θα ήσουν κι εσύ στην υδρόγειο τότε..
Ο χρήστης Unknown είπε…
Kai oxi mono o mystery,hmastan kai emeis ekei winter,kai nai oloi mas thn sumpa8hsame apo ekeinh thn kinhsh ths,mono pou den dakruse h kazu,me to mini,ti 8ea,ti fwni! Mystery makari na exoun logous kai na tous 8aumasoume ksana sthn elladitsa!
Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Η παρουσία του κόσμου το δικαιολογεί. Κάτι που κρίνεται ως επιτυχημένο επαναλαμβάνετε. Η Kazu σταμάτησε στη μέση του "Elephant woman" και παρ' όλα που ξαναπροσπάθησε δεν τα κατάφερε. Πάντως, υπήρχαν αρκετοί που από τη στιγμή που εμφανίστηκε δε σταμάτησαν να τραβούν φωτογραφίες. Τέλος πάντων. Κάπου έχω καταγραμμένα τα τραγούδια που έπαιξαν. Όταν τα βρω (δε νομίζω να αργήσω) θα τα μοιραστώ για να τα σχολιάσουμε ένα ένα. Χα χα!
Ο χρήστης WinterAcademy είπε…
απλά υπέθεσα ότι εσύ θα τους είδες στην αθήνα z, μη μου πεις ότι ανέβηκες ΚΑΙ θεσσαλονίκη για τη συναυλία!! [πόσες φορές έχω πει ότι θα το κάνω αυτό..]
Ο χρήστης Unknown είπε…
Όχι δεν ανέβηκα Θεσσαλονίκη, έμενα στη όμορφη αυτή πόλη από 99' εώς το 05''.Έξι χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ,καλά χρόνια. Δεν κατέβηκα ουκ ολίγες φορές για συναυλία απο Θεσσαλονίκη-Αθήνα,συνιστώ να το κάνετε στο live του Μολίνα,δεν είναι για να χάνονται αυτά.Ακόμη κλαίω για τις εμφανίσεις sigur ros και 16horsepower που έχασα,δεν το ξανακάνω.Α ρε τιμημένη Ηλιούπολη,έξι χρόνια ηταν αυτά,μου λείπεις!

Δημοφιλείς αναρτήσεις