In Memory of Zpi


Μετά το διάλειμμα με τις surf αναζητήσεις οι Sugar Factory ξαναεπιστρέφουν στους κινηματογραφικούς ήχους και στις θορυβώδεις περιπέτειες. Το νέο 7" περιέχει δύο τραγούδια, τα "Chamber Music" και "θβ". Το πρώτο ξεκινά με ένα επαναλαμβανόμενο drum machine και λίγο αργότερα μια γλυκιά κιθάρα σκάει και περιπλέκεται μαζί του και πηγαίνουν συντροφιά μέχρι και 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του κομματιού στο οποίο οι ενισχυτές χτυπάνε κόκκινα και ένα υπέροχο ριφάκι οδηγεί στην κορύφωση. Στο δεύτερο κυριαρχούν τα έγχορδα, βλέπε τσέλο και βιολί, καθώς επίσης τα γρατζουνίσματα της κιθάρας και οι έντονοι θόρυβοι. Μία κυκλοφορία πολύ κοντά στους ήχους του πρώτου 7" του εργοστασίου, με συνθέσεις και μελωδίες που καταφέρνουν πολύ εύκολα να σε ταξιδέψουν.


Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου 7" το εργοστάσιο κάνει διαθέσιμο και το Sugar Factory Live, στο οποίο υπάρχει υλικό από τις παλιές δουλειές του αλλά και ακυκλοφόρητες συνθέσεις.


Υ.Γ 1 Και οι δύο κυκλοφορίες είναι διαθέσιμες ψηφιακά με μηδενικό κόστος. Αν θέλετε να υποστηρίξετε το συγκρότημα το 7" διατίθεται εδώ για αγορά -> http://lotus.gr/

Υ.Γ 2 Το 7" είναι αφιερωμένο στον αγαπημένο μας Zpi και κυκλοφορεί για λογαριασμό της δικιάς του Sudden Pause Records. Βασίλη μπορεί να μην πρόλαβες να δεις τη δουλειά ολοκληρωμένη αλλά νομίζω θα ήσουν υπερήφανος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις