My life so far (with) Crystal chemistry


H Mushy από το 2003 έως το 2010 (Analitica Dell’Immaginazione, Superfetazione) ασχολήθηκε αρκετά με τα σκοτεινά synth, τους drone θορύβους και τις χαοτικές φωνές. Το 2011 όμως, με το "Faded Heart", έκανε το ένα βήμα παραπάνω. Ουσιαστικά τραγούδησε καθαρά (και βασανιστικά) για πρώτη φορά, επικεντρώθηκε στις synth μελωδίες και άφησε λίγο πίσω τα drone περάσματα. Ε από τότε, έγινε περιζήτητη,  για μένα τουλάχιστον. Μετά τη θαυμάσια split κασέτα που κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στη χρονιά με την Meddicine, βγάζει στη φόρα σε λίγες μέρες το 12" "My Life So Far", στο οποίο συνεργάστηκε με τους A.R Kane, και το αποτέλεσμα είναι περισσότερο minimal synth και ηλεκτρονικό.



Μέσα στον Οκτώβριο όμως κυκλοφορεί και νέο 7" με τίτλο "1984". Στο b side "Crystal Chemistry" συναντάμε μια Mushy που κλείνει το μάτι της στο παρελθόν, βουτάει στα σκοτάδια και χρησιμοποιεί τη φωνή πάλι σαν μουσικό όργανο προσθέτοντας αιθέρια υπόκοσμα μουρμουρητά.


Και φυσικά αυτό που αναμένουμε περισσότερο από την ίδια φέτος είναι ο νέος της δίσκος, "Breathless", ο οποίος φτάνει στα ράφια στις 19 Νοεμβρίου. Από αυτόν δυστυχώς έχουμε μόνο το εξώφυλλο του και όχι κάποιο μουσικό δείγμα, αλλά ακόμη και αυτό έχει το ενδιαφέρον του...


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις