When it comes to Adultery, I am my own Genre


Έχω μεγάλη αδυναμία στις σκοτεινές, βρώμικες μουσικές. Στις μουσικές που μυρίζουν αποσύνθεση. Όταν έβαλα εχθές να ακούσω το Vent των The You and What Army Faction στο μετρό καθώς γυρνούσα σπίτι κάθε φορά που έκλειναν τα μάτια μου μου ερχόταν στο μυαλό μια συγκεκριμένη εικόνα : ένα υπόγειο στούντιο στο κέντρο της Αθήνα, δύο ορόφους κάτω από τη γη, το οποίο δεν μπορείς να διασχίσεις εύκολα από τα δεκάδες τσαλακωμένα τενεκεδάκια μπύρας και στο οποίο δεν μπορείς να δεις πάνω από δύο μέτρα λόγω της κάπνας των τσιγάρων. Η μουσική ακούγεται στο βάθος, νιώθεις τις μπαγκέτες να διαλύονται σε κάθε χτύπημα και κομματάκια ξύλου να χτυπάνε το πρόσωπό σου, τις χορδές της κιθάρας να σπάνε μία μία και τον τραγουδιστή να βυθίζεται σιγά σιγά στην λήθη του. Θα κυκλοφορήσει σύντομα από από την moremars.

Σχόλια

Ο χρήστης memories never fade είπε…
Βρε γιατι δεν εγραψες οτι ειναι Ελληνες!!! Κοιταξα το Myspace τους και ακουσα και εκει και αλλα τραγουδια τους, αλλα δεν ξερω ποια από αυτα θα ειναι στο Vent. Πρωτος δισκος τους ειναι; Εχεις περισσοτερες πληροφοριες; Ποσα τραγουδια θα εχει και αλλα τέτοια; Και κατι ακομα. Αυτο το βυθιζεται σιγα σιγα στην ληθη του δε μου πολυκαθισε καλα. Δεν ταιριαξε με οσα περιγραφεις και κανει να μοιαζει ο τραγουδιστης με ανθρωπο που ξεχνα!!!! Δεν ξερω βεβαια αν εχετε προσωπικη επαφη και ξερεις κατι περισσοτερο!!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ε πως, αφού είπα ότι μεταφέρομαι σε ένα υπόγειο στούντιο στο κέντρο της Αθήνας...Εδώ (http://goo.gl/rAQuQ) θα βρεις τον πρώτο τους δίσκο Fixx. Το Vent θα είναι ep και θα περιέχει τρία τραγούδια (1.When it comes to Adultery, I am my own Genre, 2.I welcome these chest pains, 3.Magic as a recreational drug). Βυθίζεται στη νιρβάνα το θα σου άρεσε περισσότερο; Όχι δεν έχουμε προσωπική επαφή, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν ξεχνάει τίποτα, είναι γάτα, χεχε!
Ο χρήστης memories never fade είπε…
Ότι να ναι ειμαι και εγω!!! Αφου εγραψες οτι επροκειται για στουντιο στο κεντρο της Αθηνας επρεπε να το φανταστω. Ευχαριστω για τις πληροφοριες και για το link!!!! Μολις κατεβασα το δισκο τους και τον ακουω!!!
Οσο για τη ληθη εκει που σχηματιζεις μια καλη εικονα για τη μουσικη τους σκαει αυτο και λες του αρεσε αυτο που ακουσε ή οχι; Τι να σου πω; Ουτε το νιρβανα μου φαινεται σωστο!!!! Αλλα και παλι δεν τα καταφερνα ποτε καλα στην εκθεση!!!
Επισης αυτο με την αποσυνθεση μου θυμισε τον πρωτο κυκλο του Fringe!!!! lol

Δημοφιλείς αναρτήσεις