''feeling secure in an unsafe world''


Ο κλόουν με το μελαγχολικό πρόσωπο και οι σκυθρωπές φιγούρες που τον συνοδεύουν ξαναχτύπησαν εχθές το βράδυ.  


Μας παρουσίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις γνωστές ιστορίες αγάπης, απογοήτευσης, μοναξιάς, επανάστασης, των δύο δισκογραφικών τους δουλειών, και ευτυχώς για εμάς, ακούσαμε και τρία νέα τραγούδια, τα οποία θα βρίσκονται στον επερχόμενο δίσκο τους.


Από αυτά, αλλά και από την εκτέλεση των παλιών τους τραγουδιών λάβαμε το μήνυμα ότι οι 2l8 είναι οργισμένοι, είναι έτοιμοι να δώσουν τον αγώνα τους, και αυτό κρατήσαμε από την βραδιά, δεν σταθήκαμε στις μελωδίες, αλλά στην δυναμική και στην ένταση, και ριχτήκαμε σε ένα ασταμάτητο κοπάνημα, που τράβηξε μέχρι αργά το βράδυ.


Έχω ξαναπεί ότι μόλις ακούω την φωνή του Αλέξανδρου και τις νότες της κιθάρας του μεταφέρομαι αυτόματα σε ναό και ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν άντεξα εχθές και τον ρώτησα αν έχει καμιά ιδιαίτερη σχέση με την εκκλησία (αν και περίμενα ότι η απάντηση θα ήταν όχι), μου είπε ότι αυτό μάλλον που εμένα μου ακούγεται σαν εκκλησιαστικός ύμνος είναι προφανώς η αγάπη του για τις βυζαντινές μελωδίες, οι οποίες μπορεί να βγαίνουν στον ήχο των Electric Litany.


Δεν χρειάζεται να πω κάτι για την εμφάνισή τους, τρομερή όπως πάντα, μόνο αυτό κρατήστε, το σχεδόν τρίλεπτο (αν δεν κάνω λάθος) "Empty Sea" είναι οδοστρωτήρας, μας πήρε και μας σήκωσε.


Οι Masturbation Goes Cloud και η πανέξυπνη instrumental μουσική τους ξεκίνησαν την χθεσινή βραδιά. Ο Μήτσος (από τους Misuse) και οι τρεις συνοδοιπόροι του (που σίγουρα θα έχετε ξαναδεί σε διάφορα συγκροτήματα της πόλης) στηριζόμενοι στα τύμπανα, σε δύο κιθάρες, και στο πακέτο korg (πλήκτρα, μπλιμπλίκια, πεταλάκια.....) δημιούργησαν μια υπέροχη χαοτική κατάσταση στο υπόγειο του An. Περιμένουμε με ανυπομονησία τις πρώτες τους ηχογραφήσεις.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Σχόλια

Ο χρήστης Χρήστος Μίχος / Christos Michos είπε…
Πραγματικά λυπήθηκα που δεν καταφερα να ερθω στο λάιβ.....ηθελα να δω τους 2l8 ξανα παρα πολυ.ελπιζω να είμαι τυχερος την επόμενη φορα.Βαλε και καμμια φωτο παραπανω,να παρηγορηθούμε....
Ο χρήστης Unknown είπε…
Δεν πειράζει Χρήστο, την επόμενη φορά. Στο τέλος του ποστ έχει λινκ για περισσότερες φωτογραφίες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις