Must Be Destroyed


Ένα δισκίο που δυστυχώς έφτασε στην κατοχή μου λίγο μετά αφού ολοκλήρωσα την λίστα με τους αγαπημένους δίσκους της χρονιάς. Πιθανότατα να έμπαινε στην πενηντάδα, τι πιθανότατα δηλαδή, σίγουρα θα έμπαινε, για τους Singapore Sling μιλάμε εδώ. Είναι από εκείνα τα συγκροτήματα που με κάνουν να πιστέψω ότι στην κάτασπρη, αγνή, ευαίσθητη Ισλανδία υπάρχουν αυτοί οι περίεργοι, σκοτεινοί, βρώμικοι χώροι, όπου αλκοόλ και rock n roll κυριαρχούν. To Must Be Destroyed, ο πέμπτος τους δίσκος, σου εξασφαλίζει γι' ακόμη μια φορά ένα ταξίδι σε κόσμους σάπιους και σαθρούς, σε σοκάκια αφιλόξενα και ζοφερά, όπου η μυρωδιά που κυριαρχεί είναι αυτή της αποσύνθεσης. Fuzzy κιθάρες, βάρβαρα τύμπανα, υπνωτικά πλήκτρα και υπόκωφα φωνητικά, δηλαδή η κλασική εγγυημένη συνταγή.


Υ.Γ το εξώφυλλο καταλάβατε από πια ταινία είναι ε; Σιγά μην δεν καταλάβατε!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλή χρονιά ζευγολάτωρ! Το είδες αυτό;

http://label.glitterhouse.com/upcoming.php?show=139

Σωτήρης
Ο χρήστης Unknown είπε…
Καλή χρονιά.

Ναι, ήταν αναμενόμενο, μέσα στην χρονιά είχε ζητήσει η Glitterhouse από το κοινό να ψηφίσει ποια τραγούδια θέλει να βρίσκονται στο πρώτο σι ντί. Να πω την αλήθεια μόνο το δεύτερο σι ντί είναι αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον και αυτό περιμένω με ανυπομονησία.
Ο χρήστης Raggedy Man είπε…
Νόμιζα το είχαν διαλύσει... Πωωωωωω, άιντε να ψάχνουμε να το βρούμε τωρα...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Είχαν βγάλει και πέρσι έτσι στα μουλωχτά και δεν περίμενα νέα κυκλοφορία τους μέσα σε ένα χρόνο, αλλά οι τρελοισλανδοί επέστρεψαν!
Ο χρήστης eurotrash είπε…
δισκαρα και μπανταρα για τις δυσκολες νυχτες του χειμωνα τριπαροντας στο αστικο τοπιο με συνοδεια τους Singapore Sling....μαζι με two step horror και dead skeletons...iceland rules.!!!!!!
Ο χρήστης evaversus είπε…
Kalo alla san na ypoleipetai twn prohgoymenwn se ...drash .(To onoma toys to phran ap' thn tainia toy Nikolaidh , to leei kai to wiki )
Ο χρήστης Unknown είπε…
@evaversus σε σχέση με το τελευταία νομίζω δεν υπολείπεται σε τίποτα. Τρελό κοπάνημα λέμε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις