ποιους δίσκους αγάπησες την χρονιά που πέρασε;

photo by RocknRollwoman

Ο τρόπος με τον οποίο έχει καθιερωθεί να διενεργούνται οι μουσικές ανασκοπήσεις είναι συγκεκριμένος. Καμία ιδέα δεν είναι πρωτότυπη, απλά παραλλαγή που βασίζεται στο αυτονόητο. Πέρυσι αποφασίσαμε να πράξουμε κάτι εναλλακτικό. Να σταχυολογήσουμε και να αποτυπώσουμε σε δημοσιεύσεις όσες κυκλοφορίες αγαπήσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και να αναδείξουμε τις κορυφαίες προτιμήσεις μας με στόχο να μην τις αφήσουμε να ξεθωριάσουν από τη μνήμη μας, με την ελπίδα να συζητήσουμε, να σχολιάσουμε, να επικοινωνήσουμε με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες με εμάς και φυσικά, να σκοντάψουμε σε δίσκους που αγνοούσαμε, αλλά θα κατάφερναν να μας ωθήσουν να αγκαλιάσουμε το στερεοφωνικό μας για ώρες. Μία ανασκόπηση χωρίς δεσμεύσεις από bloggers για bloggers και λάτρεις της μουσικής, για όσους δείχνουν ενθουσιασμό και πάθος και συντονίζονται στο ρυθμό των νέων κυκλοφοριών, παρακολουθούν συναυλίες, αγοράζουν δίσκους. Οι κανόνες συμμετοχής παραμένουν και φέτος οι ίδιοι. Πιο συγκεκριμένα:

α) Ψηφίζουμε αγαπημένους δίσκους με ημερομηνία κυκλοφορίας μέσα στο 2010. Το ιδανικό θα ήταν να μην συμπεριληφθούν συλλογές, ζωντανές ηχογραφήσεις, επανακυκλοφορίες και EP.
β) Ο επιθυμητός αριθμός των επιλογών θα πρέπει να είναι 50. Ωστόσο δεκτές γίνονται και συμμετοχές που θα έχουν τουλάχιστον 30 δίσκους.
γ) Ο τρόπος καταμέτρησης των ψήφων είναι αναλογικός. Σε περίπτωση ισοψηφίας προηγείται αυτός που έχει ψηφιστεί από τους περισσότερους.
Νο 01 = 50 πόντους
Νο 02 = 49 πόντους
...
Νο 30 = 21 πόντους
...
Νο 50 = 1 πόντος

δ) Η λίστα μπορεί να δημοσιευτεί οποιοδήποτε χρονική στιγμή επιθυμείτε μέχρι το τέλος του έτους (αν κάποιοι πάλι καθυστερήσουν λίγο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα).


ε) Η ύπαρξη ή όχι κειμένου, το μέγεθος του και η συχνότητα των posts δεν υπόκεινται σε κανέναν περιορισμό. Εκφραστείτε ελεύθερα. Όσους εκφράζουν οι παραπάνω απόψεις και διαθέτουν blog (σε blogger, wordpress ή tumblr) ή last.fm ή έστω μπορούν να δημιουργήσουν κάτι από τα παραπάνω προκειμένου να δημοσιοποιήσουν τις προσωπικές τους αδυναμίες, τους καλούμε να δηλώσουν συμμετοχή ως το τέλος του έτους.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ --> mouxlaloulouda@hotmail.com


(η αποστολή mail στην παραπάνω διεύθυνση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία, είναι ο μόνος τρόπος να συγκεντρωθούν τα λινκ όλων όσων δηλώσουν συμμετοχή). 


Μέχρι στιγμής έχουμε καλωσορίσει τους:

Σχόλια

Ο χρήστης elafini είπε…
Πρόσθεσε και τον indiefuck ;)

Δημοφιλείς αναρτήσεις