heavy mellow


Καιρό τώρα θέλω να γράψω δύο αράδες για τούτο το συγκρότημα αλλά δεν μου βγήκε. Θέλεις ο καιρός, θέλεις η διάθεση, ποιος ξέρει; Μου τους πρότεινε ο Βαγγέλης και φυσικά δεν είπα όχι, ευτυχώς. Πέσαμε και στην περίπτωση ανδρόγυνο στη μέση, και ξέρετε πόσο τα αγαπάω τέτοιου είδους συγκροτήματα. Το Miller Path Χαρακτηρίστηκε από πολλούς  ως ένα Heavy Mellow μουσικό σύνολο. Και μάλλον η ταμπέλα αυτή ταιριάζει γάντι στο ηχητικό πακέτο των Family Band. Γιατί σίγουρα τα σαγηνευτικά φωνητικά της Kim Krans και οι μελιστάλαχτες κιθάρες του (συζύγου) Jonny Ollsin σου βγάζουν μια ηρεμία, αλλά σε φάσεις σε πιάνουν απροετοίμαστο και σου πετούν ένα δηλητήριο άκρως θανάσιμο. Για τις θαμπές μέρες του χειμώνα αλλά και για τα σκοτεινά βράδια του, το δισκίο ετούτο αποτελεί ιδανικό σύντροφο.

<a href="http://familyband.bandcamp.com/track/hatred">Hatred by Family Band</a>

<a href="http://familyband.bandcamp.com/track/fantasy">Fantasy by Family Band</a>

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"..θαμπές μέρες του χειμώνα αλλά και για τα σκοτεινά βράδια του, το δισκίο ετούτο αποτελεί ιδανικό σύντροφο."
Vre mpas kai blepeis polles tsontodiafimiseis stin tileorasi kai epireazesai? Moiazei les kai tin xsepatikwses apo ekei. Kati tetoia lene, opote pistepse oti tha exei zoumi i mousiki tous. Alla tzifos. Toy xronou tetoion kairo de tha tous thumasai kan. Vazw Swans gia na goustarw.

Swtiris
Ο χρήστης Unknown είπε…
Βάλτο να το ξανακούσεις τότε, μάλλον δεν έδωσες και τόσο προσοχή, μήπως το είχες στο mute και απολάμβανες τις νέες μελωδίες του Gira;

Δημοφιλείς αναρτήσεις