Without The World


Έπος, έπος, έπος, έπος και πάλι έπος!

<a href="http://futurerecordings.bandcamp.com/album/without-the-world">You by futurerecordings</a>

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ. Ενδιαφέρον άκουσμα. Διαθέτει ωραία ψιθυριστά φωνητικά, πλήκτρα και ambient ατμόσφαιρα. Ωστόσο η διάρκειά του είναι επικών διαστάσεων με αποτέλεσμα μετά από λίγα τραγούδια να ακούγεται προβλέψιμο και μονότονο. Ίσως αν ειχα τους στίχους μπροστά να μου άρεσε περισσότερο. Θα επανέλθω πάντως στο δίσκο. Ίσως να φταίει η διάθεσή μου, αλλά με το ζόρι έφτασα στο τέλος.
Για την ώρα θα ακούσω το Suburbs. Αυτο και αν είναι πραγματικό έπος, έπος, έπος, έπος, έπος, έπος, έπος, έπος, έπος, έπος, έπος, έπος, έπος, έπος, έπος και πάλι έπος. 16 φορές έπος, όσα και τα τραγούδια. Χιχι

Ωραίο το blog σου με πολλές πληροφορίες. Πρώτη φορά μπήκα σήμερα. Καλώς σε βρήκα xxx

Ιωάννα Χ.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Χεχε! Δεν ξέρω, μπορεί να μιλάει για ακόμη μια φορά ο ενθουσιασμός. Απλά αυτά τα ψιθυριστά, τα μονότονα, τα μελαγχολικά, τα αυτοκτονικά, με τραβάνε απίστευτα. Από την άλλη ναι, ο δίσκος των Arcade Fire είναι έπος, απλά όχι το έπος εκείνο που ήταν το Funeral και μπορούσε να σε γονατίσει με το πρώτο άκουσμα. Καλώς με βρήκες το λοιπόν, θα χαίρομαι να ακούω την άποψη σου στις αερολογίες που ανεβάζω.
Ο χρήστης june. είπε…
:| Και που το βρίσκω αυτό για να το χώσω στο μπ3 μου και να διαβάζω ήρεμη;
Ο χρήστης howling moon είπε…
Ωραίο δισκάκι. Μοιράσου το για να το παίρνουμε μαζί μας στο mp3 player. Sharing is good!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Δυστυχώς δεν πρόλαβα ούτε εγώ τα λινκς. Το έδινε η ίδια πριν λίγο καιρό αλλά τώρα συμφώνησε να το κυκλοφορήσει στην denovali και τα έχει κατεβάσει όλα τα λινκς. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αυτό --> http://soundcloud.com/birdsofpassagemusic, όπου υπάρχουν τραγούδια εκτός δίσκου και κάποια ντέμο.
Ο χρήστης Unknown είπε…
http://denovali.com/birdsofpassage/mp3/fantastic_frown.mp3
http://denovali.com/birdsofpassage/mp3/the_patterns_on_your_face.mp3
http://denovali.com/birdsofpassage/mp3/those_blackest_winter_nights.mp3

Αυτά προς το παρόν

Δημοφιλείς αναρτήσεις