Sea Talk


.

Είπαμε, είναι μεγάλη θεά. Μετά το Stridulum II ξαναχτυπά με νέο Ep. Valousia ο τίτλος του, τέσσερα τραγούδια το περιεχόμενό του, 12 Οκτωβρίου η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Preorder εδώ.

Υ.Γ Επειδή το βίντεο του Sea Talk από το NME κάνει νερά χάζεψε το εδώ.

Update : Ok βγήκε στο vimeo, ιδού το μεγαλείο!!

Σχόλια

Ο χρήστης absentminded είπε…
Άσχετο: Bλέπω τώρα τελευταία να σκάνε ποστ από 'δω κι από 'κει (στην ελληνική μπλογκόσφαιρα) για τους Motorama και θυμήθηκα ότι πριν περίπου ένα χρόνο τούς είχα μάθει από το μπλογκ σου. Σε διαβάζω καιρό, ενημερώνομαι και έχω μάθει πολλούς καλλιτέχνες μέσα από το μπλογκ σου, αλλά δεν είχα αφήσει σχόλιο, για να πω ένα μπράβο (για μια προσπάθεια από τις λίγες), ένα ευχαριστώ και μια καλησπέρα. Μόλις το έκανα.
Καλή συνέχεια..
Όσο για τη Ζόλα, δεν μπορούμε να συνέλθουμε από τα απανωτά "χτυπήματά" της. Είναι -και- παραγωγικότατη!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Η αλήθεια είναι πως τα σχόλια έχουν καμιά φορά την σημασία τους...Δεν πειράζει που άργησες, αρκεί που το έκανες τώρα. Τους Motorama τους πίστεψα από εκείνα τα δύο πρώτα τους ep,με κέρδισαν χωρίς πολύ κόπο. Χαίρομαι που τώρα με τον πρώτο τους δίσκο βρήκαν την ανταπόκριση που τους άξιζε. Τώρα για την Ζόλα τι να πεις, άβυσσος.......Ευχαριστώ και πάλι, ελπίζω να ακούω την γνώμη σου συχνότερα από δω και πέρα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις