do the right


Δίπλα από την Zola Jesus και την Tamaryn έρχεται να θρονιαστεί η Cæcilie Trier, η φωνάρα πάνω στην οποία ξεκινάει και τελειώνει το συγκρότημα των Chimes & Bells. Είχαμε ξαναμιλήσει για τους συμπαθέστατους Δανούς όταν στο παρελθόν το σοκ από το πρώτο τους ep ήταν τεραστίων διαστάσεων, δύο τραγούδια θα αναφέρω μόνο (και καλά θα κάνετε να τρέξετε να τα ακούσετε) Stand Still και Into Piece Of Wood. Το περιμέναμε πως και πως το ντεμπούτο τους και να που έσκασε. Οκτώ σκοτεινές μελωδίες, οκτώ συνθέσεις στις οποίες το gothic στοιχείο είναι μπροστάρης και προσπαθεί να σε δελεάσει, να σε παρασύρει σε ένα μελαγχολικό μονοπάτι, το οποίο δεν φαίνεται να έχει τέλος. Κιθαριστικά ριφ απόγνωσης, μελωμένα πλήκτρα και μικρές pop αναλαμπές έρχονται να συμπληρώσουν το μουσικό υπόβαθρο του ντεμπούτου τους δίσκου. Stunning! Full stream τους δίσκου μπορείς να κάνεις εδώ.

Σχόλια

Ο χρήστης Alex G. είπε…
Katapliktikh....!!!
Ο χρήστης absentminded είπε…
Μου έφτιαξες τη μέρα, ειλικρινά! "Τρέχω" να ψάξω..
Το ep τους ήταν συ-γκλο-νι-στι-κό!
Καλησπέρα!
Ο χρήστης Unknown είπε…
@ absentminded το δισκάκι είναι ακόμη καλύτερο. Συγκλονιστική ερμηνεία. Κολασμένα σκοτεινή μουσική. Τέλειο πακέτο δηλαδή.
Ο χρήστης Unknown είπε…
@ Alex G Ω ναι, μα το θεό, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βρε αυτοι ειναι καλοι! Πολυ καλοι! Gothic δεν ειναι σιγουρα αλλα τα φωνητικά και οι κιθαρες σκιζουν. Μπραβο ρε Ζευγολατωρ. Και μια παρατηρηση. Τι το ηθελες αυτο το Stunning! Μου εβγαλε το ματι. Γραψε με κεφαλαια ΔΙΣΚΑΡΑ να το χορτασουμε.

Σωτήρης
Ο χρήστης evaversus είπε…
Ρε Ζευγο ,εγω εμαθα απο εγκυρες πηγες οτι η Μεμα τους ανακαλυψε ,περισυ ! Περα απ αυτο ,μήπως μπορούμε να βρούμε το αλμπουμ των Isobel And November ?
Ο χρήστης hazopoulis είπε…
Να 'σαι καλά, είναι φοβεροί!
Ο χρήστης Unknown είπε…
@ hazopoulis Χαίρομαι που σου άρεσαν!

Δημοφιλείς αναρτήσεις