The Inevitable Past Is The Future Forgotten


Μετά από αναβολή σε αναβολή, μετά από φήμες και άλλες φήμες και άλλες φήμες, είναι πλέον γεγονός. Στις 28 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει στην Temporary Residence (για μένα ο αγαπημένος στα σίγουρα δίσκος της χρονιάς) ο νέος δίσκος των Three Mile Pilot, 13 ολόκληρα χρόνια μετά το Another Desert, Another Sea, την τελευταία τους δουλειά. Με την αρχική σύνθεση που τόσο αγαπήσαμε (Pall Jenkins, Armistead Burwell Smith IV, Tom Zinser), με την επιρροή του ήχου των The Black Heart Procession και των Pinback εμφανέστατη αλλά με την στόφα και το σήμα κατατεθέν των 3MP, αυτές τις κολλητικές κιθάρες. Μετά τα Grey Clouds και Planets (τα οποία κυκλοφόρησαν πέρσι σε 7'') έχουμε ακόμη ένα δείγμα από τον νέο δίσκο, ακούει στο όνομα Days Of Wrath και είναι εδώ και αρκετή ώρα στο repeat, φανταστικό.
Three Mile Pilot - Days Of Wrath (mp3 via http://www.absolutepunk.net)

UPDATE : Σήμερα ξεκίνησε το preorder, η Temporary μας δίνει και άλλο free mp3, so sweet!, όνειρο, θα με πιάσουν τα κλάματα!!!

Three Mile Pilot - What's In The Air (mp3 via Temporary Residence)

Σχόλια

Ο χρήστης evaversus είπε…
Ante na xarw gw ...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Τίποτα δεν με συγκίνησε, ούτε η διαρροή των Interpol, ούτε των Arcade Fire, ούτε η σημερινή των The Walkmen, αλλά αυτά τα δύο τραγούδια 3mp με έχουν γονατίσει!!!
Ο χρήστης 00i00 είπε…
το ακουω τωρα,ληκαρε

Δημοφιλείς αναρτήσεις