Blessure Grave vs Suicide Party


Κόβεις τις gothic φάτσες τους με το που σκας στο myspace τους, δεν θα μπορούσαν να ασχολούνται με κάποιο άλλο είδος μουσικής. Σκοτεινό post punk, new gave περάσματα, βαμμένα μαύρα μάτια, πένθιμοι ρυθμοί, ήχος χρονοκάψουλα, προερχόμενος από τα 1980. Οι Reyna Kay και ο T. Grave αποτελούν τους Blessure Grave, έχουν μερικά 7'' και 12'' στο ενεργητικό τους, φέτος κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα με το Judged By Twelve, Carried By Six. Ένας δίσκος βουτηγμένος στην μελαγχολία και την απόγνωση.




Από την άλλη έχουμε το κουιντέτο από την Αγγλία. Παραμένουμε στα ίδια σκοτεινά μονοπάτια. Απλά φεύγουμε από τους Joy Division και τους Cure και γέρνουμε λίγο περισσότερο προς τους  The Jesus and Mary Chain και τους Bauhaus. Το διαστροφικό μπάσο παραμένει αλλά  οι Suicide Party κάνουν περισσότερο  παιχνίδι με τις fuzzy κιθάρες και τα βρώμικα riff. Το ''she screams'' είναι επικό τραγούδι, μεγάλο κόλλημα. Δεν έχουν ακόμη δισκογραφική δουλειά αλλά στο lastfm τους μπορείς να ακούσεις-κατεβάσεις μπόλικα demo.


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Oi Suicide Party ta span. Euge palikari mou. Anamenoume

Swtiris
Ο χρήστης ranx xerox είπε…
agree για suicide party , ειχα πεσει πανω τους προσφατα και τους ειχα τσεκαρισμενους,λενε.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Και εγώ συμφωνώ για Suicide Party, απλά χωρίς δουλειά δεν μπορώ να τους κρίνω ακόμη, από την άλλη το gothic δίδυμο μια χαρά τα πήγε στην πρώτη του απόπειρα. Ο καιρός θα δείξει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις