Things I Don't Need + Soldiers EP by Human Tetris


Ok, το ξέρετε το κόλλημα μου με δαύτους τους ρώσους. Το μελαγχολικό Post Punk τους με έχει κερδίσει για τα καλά. Είχα ποστάρει πριν λίγο καιρό ένα live session ep, και σήμερα βρίσκω ένα ακόμη single και ένα ολόκληρο ep στο myspace τους, sweet! Things I Don't Need single και Soldiers Ep, φυσικά και τα δύο δωρεάν. Russian Federation rulez! Human Tetris rulez!

Σχόλια

Ο χρήστης bo(m)bbieR είπε…
πως το κατεβάζεις από τα ρώσικα, με πάει από διαφημίσεις σε διαφημίσεις....


ευχαριστώ.
Ο χρήστης ranx xerox είπε…
try it with a bottle of Russian Standard and it works.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Το βρήκες ή να δώσω οδηγίες;
Ο χρήστης ranx xerox είπε…
δουλευει μονο το things i dont need,το αλλο δεν το καταφερα ουτε και εγω με τη vodka
Ο χρήστης Unknown είπε…
1.Στην πρώτη σελίδα πατάμε στην παράγραφο κάτω από τα στοιχεία του αρχείου, στην τρίτη σειρά μετά τα κόκκινα γράμματα "сюда"

2.Στην επόμενη σελίδα βγάζει μερικές παραγράφους με την πρώτη σειρά έντονα μεγάλα γράμματα. Πατάτε πάνω σε μια σειρά από μεγάλα γράμματα, κατά προτίμηση την πρώτη. Σου βγάζει ένα μήνυμα ότι σε 30 δεύτερα ένα ποπ απ πρόκειται να ανοίξει, περιμένουμε, επιτρέπουμε το ποπ απ να ανοίξει.

3. Μας βγάζει σε μια φόρμα με κωδικό. Βάζουμε τον κωδικό και πατάμε έντερ. Θα σας βγάλει προς τα κάτω κάτι τέτοιο (http://ifolder.ru/download/795/?18242177&bzAf%2BqKGQS%2Bask0ko0b%2FNQ%3D%3D)

4. Κάνε απλά κόπι πειστ τον παραπάνω κωδικό, χεχε!
Ο χρήστης ranx xerox είπε…
α ρε τι κανει ο ανθρωπος για ενα "free download" , i did it!!
Ο χρήστης bo(m)bbieR είπε…
το κατάφερα εχτές στην τύχη...λίγο google translator κτλπ....τώρα θα κάνω copy τις οδηγίες για τα επόμενα...ποιός ξέρει αν θα είμαι τόσο τυχερός ξανά...

Ευχαριστώ πάντως...

Δημοφιλείς αναρτήσεις