The Beautiful People From Denmark

Στιγμές ευδαιμονίας, απόλυτης χαράς και τρελού κεφιού ζήσαμε στη δεύτερη εμφάνιση των Δανών Efterklang στην χώρα μας. Σίγουρα είναι οι πιο καλοσυνάτοι άνθρωποι που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Χαμογελαστοί όλη την ώρα (και ας ξέρανε ότι η πτήση τους την άλλη μέρα πιθανότατα θα ακυρωνόταν), με τα πρόσωπα τους να λάμπουν και με την ικανότητα να σου μεταφέρουν αυτή τη μαγεία. Τώρα για την απόδοσή τους τι να πω; ΑΡΙΣΤΑ! Τελείως διαφορετικοί από την πρώτη φορά, μιας και τα έγχορδα απουσίαζαν. Τα τραγούδια που μας παρουσίασαν προήλθαν κυρίως από τον νέο τους δίσκο, Magic Chairs, το ΠΟΠ διαμάντι των Δανών, αλλά δεν έλειψαν και αναφορές σε Tripper και Parades. Το θέμα είναι ότι σε κάθε τραγούδι και οι έξι δίνανε όλο τους το είναι, όλη της την ψυχή. Μεγάλο ατού αυτό, γιατί βγαίνει και προς το κοινό και τότε όλα παίρνουν  διαφορετικές διαστάσεις. Τραγουδήσαμε, χτυπήσαμε παλαμάκια, γελάσαμε με τα αστεία του μοναδικού Casper και δεν καταλάβαμε πότε πέρασε η ώρα. Την βραδιά άνοιξε ο Frederik Teige, πλέον μέλος των Efterklang στην κιθάρα, με τις φολκίζουσες μελωδίες του, πότε μόνο κιθάρα-φωνή και πότε με την βοήθεια της γλυκύτατης Heather Broderick στα πλήκτρα και του Thomas στο μπάσο (κατ' εξαίρεση). Απίστευτη βραδιά!!!

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Υ.Γ Το tracklist δεν είναι και τόσο ακριβές, παίξανε σίγουρα πέντε τραγούδια ακόμη, είπανε ότι πάνω από δύο τραγούδια σε encore δεν κάνουν ποτέ, μόνο στην χώρα μας, νομίζω πως είναι αλήθεια!

Σχόλια

Ο χρήστης Χρήστος Μίχος / Christos Michos είπε…
ηταν μια ωραια βραδυα.Τωρα που εχουν περασειοι μερες μου φαινεται οτι παραηταν ωραια...Να δουμε ποιοι θα τους ξεπερασουν τωρα.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Άστα βράστα Χρήστο, ήταν συγκλονιστικοί. Τώρα μόνο σε Electric Litany μπορεί να περάσω καλύτερα, αν και θα προτιμούσα να τους δω στην Θεσσαλονίκη και όχι support των Κόρε Ύδρο, αλλά τι να κάνεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις