Hundred Year Storm

Τελικά οι 65daysofstatic δεν επηρέασαν μόνο συγκροτήματα στην Ευρώπη αλλά και στην αντίπερα όχθη. Οι Hundred Year Storm έρχονται από το Τέξας και πέρσι κυκλοφόρησαν το Τhe Future Belongs To The Brave, τον τρίτο τους δίσκο, μετά από μια παύση τριών χρόνων από τις δύο πρώτες τους δουλειές. Οι συνθέσεις τους είναι κυρίως shoegaze/experimental με την προσθήκη φωνητικών samples από ομιλίες ιστορικών προσώπων. Ένα εκρηκτικό σύνολο για οπαδούς των 65dos, Maybeshewill, etc.


Σχόλια

Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Δεν έχω ακούσει ολόκληρο το δίσκο τους (μόνο τρία τραγούδια), αλλά το γεγονός ότι στο 'Dying giant' χρησιμοποιούν το ίδιο ακριβώς sample (με απόσπασμα από την ίδια ταινία) με εκείνο των Maybeshewill στο "Not for want of trying" (τι πιθανότητα υπάρχει να ήταν τυχαίο; Προφανώς, καμία!) είναι άκρως αποθαρρυντικό.
Υπομονή. Σύντομα οι 65daysofstatic ολοκληρώνουν την ηχογράφηση του νέου τους αριστουργήματος.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Νομίζω ότι η επιλογή του sample είναι τυχαία. Εξάλλου ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε αρκετά παλιά και είχε και εκείνος samples, οπότε δεν αποκλείεται να πήραν οι Maybeshewill ιδέες από δαύτους. Πάντως η προσέγγιση είναι τελείως διαφορετική και μου αρέσει και σ' αυτή την μορφή της. Ο δίσκος είναι θαυμάσιος, να τον ακούσεις ολόκληρο. Μόλις είδα στο Wiki ότι οι Maybeshewill θα βγάλουν πιθανόν και φέτος δίσκο, μα τι παιδιά, τι έμπνευση, ελπίζω μόνο να μην είναι σαν τον περσινό!!:)

Δημοφιλείς αναρτήσεις