Music Diaries | Year 2009 | Memory #1

1. The Black Heart Procession - Six (Temporary Residence)

Αγαπημένο μου ημερολόγιο από το 2009 θα ήθελα να θυμάμαι : τα when you finish me, wasteland, witching stone, rats, heaven and hell, drugs, all my steps, forget my heart, liar's ink, suicide, back to the underground, last chance, iri sulu. Και τα δεκατρία δΓιαμάντια δηλαδή τα οποία αποτελούν το έκτο πόνημα μιας εκ των δύο μεγαλύτερων συγκροτημάτων επί γης (για τα δικά μου δύο λέω, χαλαρώστε). Δεκατρία διαμάντια τα οποία περιγράφουν ιστορίες για αγάπη, πόνο, χωρισμό, θλίψη, θάνατο με τον μοναδικό τρόπο που οι TBHP ξέρουν. Άλλος ένας δίσκος στον οποίο δεν βρήκα ούτε νότα χωρίς ενδιαφέρον, ούτε στίχο να μην χτυπάει στα σωθικά, ούτε μια μελωδία που να θέλω να προσπεράσω. Ε Π Ο Σ !

Σχόλια

Ο χρήστης stereonova είπε…
kala oute kai sy ta vgazeis apo tin zelatina...? :-)
Ο χρήστης Unknown είπε…
Lol! Όχι, περιμένω την μεγάλη εκείνη στιγμή που θα αγοράσω το τιμημένο το πικ απ.
Ο χρήστης M. είπε…
well done!
μπορώ να πω ότι η λίστα σου με εξέπληξε!δεν περίμερνα στο 1 τους black heart!
Ο χρήστης John Streckfous είπε…
τι? 'οχι άνιμαλ κολέκτιβ? και όλες αυτές οι συζητήσεις ότι είναι ο αγαπημένος σου δίσκος? όλα τα βράδυα που λες ότι πέρασες ακούγοντας το My girls και δάκρυζες μπροστά από το τζάκι? μα που είναι οι άνιμαλ κολέκτιβ?
Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Ε, όχι και έκπληξη το Νο 1! Πριν ακόμα διαρρεύσει (το οποίο συνεπάγεται ότι δεν το είχε ακούσει) είχε πάρει την υψηλότερη θέση στη λίστα του με τις δισκογραφικές προτάσεις. Η απουσία των Alcoholic faith mission (από Arcade Fire και Broken Social Scene μέχρι Sigur Ros, Mum, Amiina & Efterklang είχες αναφέρει για να μας πείσεις), του Sebastien Schuller και του Dan Deacon (δεκάδες φορές καλύτερο το Bromst απο το Merriweather post pavillion; Χα χα!) και το καταχώνιασμα των Black math horseman αποδεικνύουν κομπίνα για να βρεθεί στην κορυφή το συγκρότημα που επιθυμεί!

Ευτυχώς, οι Animal collective βρήκαν καταφύγιο στις λίστες των Streckfous και Make noise (γιατί ξεκίνησες αρίθμηση από το 20 και όχι από το 50;)

Δημοφιλείς αναρτήσεις