thank you Alterground


A PLACE TO BURY STRANGERS [Brooklyn, New York, USA]

Κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του πιο Δυνατού Συγκροτήματος της Νέας Υόρκης –οι ενδιαφερόμενοι θα βεβαιωθούν όταν τους δουν από κοντά σε λίγες μέρες- το σπουδαίο τρίο από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο μεγάλα ονόματα του Rock/Psychedelic/Experimental σε παγκόσμιο επίπεδο.Το Shoegaze και οι κλασικές indie ατμόσφαιρες ίπτανται σε ένα ασυνήθιστης ομορφιάς σκοτάδι που υμνεί τα έργα και τις ημέρες των Joy Division με το δικό του, άκρως αιρετικό τρόπο. Το γεγονός πως έπαιζαν στο πλάι των The Brian Jonestown Massacre λέει πολλά. Κι ακόμα περισσότερα λέει το γεγονός πως μετά από το αριστουργηματικό φερώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους (2007) τους τσίμπησε η Mute, για λογαριασμό πλέον της οποίας κυκλοφορούν oσονούπω το νέο εκπληκτικό άλμπουμ τους (2009). Πιάστε το τώρα που συμβαίνει, αφού δεν έχουμε κάθε μέρα την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τέτοιου βεληνεκούς ονόματα στην Ελλάδα. Δύο εκρηκτικές νύχτες και μόνο, στην καρδιά της Αθήνας.

ΤΡΙΤΗ 8 & ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 [DOORS OPEN @ 21:00]

@ RODEO LIVE CLUB
- ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ): 23 ΕΥΡΩ
- ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ): 28 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΑ 210-8814702 Η 6979-709743
- ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO CLUB)



THE BLACK HEART PROCESSION solo [San Diego, CA, USA]

Μόνιμοι «πρωταγωνιστές» της σειράς «10η Εντολή», οι The Black Heart Procession γράφουν τα πιο σπαρακτικά τραγούδια στον Πλανήτη. Βουτηγμένα σε ένα λυρικό σκότος μιας απερίγραπτης γοητείας, πιο εύθραυστα από αυτά των Tindersticks ή του Nick Cave, παίζουν κρυφτούλι με την θλίψη, την απομόνωση και την απόγνωση, εθίζοντάς μας πλήρως στον επικίνδυνα όμορφο κόσμο τους…Με το εξαιρετικό άλμπουμ τους The Spell να στοιχειώνει ακόμα τις νύχτες μας αλλά κι ένα ολοκαίνουριο αριστουργηματικό άλμπουμ…
Ο frontman του μεγάλου συγκροτήματος Pall Jenkins έρχεται στην Αθήνα για δύο ζωντανές εμφανίσεις, στο πλαίσιο των οποίων τα τραγούδια των The Black Heart Procession που όλοι αγαπάμε θα συναντήσουν επί σκηνής το alter ego του Paulo Zappoli στο πλαίσιο μιας καθ’ όλα μελοδραματικής νύχτας λίγο πριν από την έλευση των Χριστουγέννων.
Ακόμα, ο ίδιος ο Jenkins θα μας συστήσει το ανερχόμενο όνομα της rap, Addiquit που αποτελεί και το opening act σε όλες τις Ευρωπαϊκές προσωπικές εμφανίσεις του.

ΤΡΙΤΗ 22 & ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 [DOORS OPEN @ 21:00]
@ RODEO LIVE CLUB

Σχόλια

Ο χρήστης elafini είπε…
Ε σε αυτό θα πάμε μαζί! ;)

(σε αποζημιώνουν για το φεστιβάλ)
Ο χρήστης Unknown είπε…
Έκλεισε!

Άσε μην μου το θυμίζεις αυτό που έπαθα φέτος με το φεστιβάλ, για κλάματα είναι!!!
Ο χρήστης indieana john είπε…
fffuck yeah!

Δημοφιλείς αναρτήσεις