muzine nights

Κατά αρχάς να ευχαριστήσω τον Νεκτάριο Λαμπρόπουλο, όχι μόνο για το εξαιρετικό περιοδικό που κυκλοφορεί εδώ και δύο χρόνια περίπου αλλά και για τις εξαιρετικές βραδιές που διοργανώνει. Μακάρι να υπήρχαν εκεί έξω και άλλοι άνθρωποι με την όρεξη, την επιμονή και το κουράγιο του Νεκτάριου.

Το διήμερο των εκδηλώσεων άνοιξαν οι ισπανοί Elle Belga. Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα αυτό σίγουρα κάτι θα σας λένε οι Manta Ray, μέλος των οποίων είναι ο Josele García, κιθαρίστας και φωνή των Elle Belga. Μαζί του στα πλήκτρα και στα δεύτερα φωνητικά η συμπαθέστατη Fany Álvarez.

Αν και στο εξαιρετικό τους ντεμπούτο υπήρχαν και άλλοι μουσικοί, στην ελλάδα ήρθαν οι δυο τους. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα χωρούσε και κάποιος άλλος στην σκηνή του Soul. Κιθάρα, πλήκτρα, δύο φωνές και αρκετά προηχογραφημένα. Όποιος από τους πενήντα περίπου ανθρώπους που παρευρέθηκαν εκείνο το βράδυ ακολούθησε το ταξίδι του ντουέτου σίγουρα έμεινε ευχαριστημένος. Ήπιες μελωδίες, εξαιρετικά φωνητικά, χλιαρά ξεσπάσματα. Σίγουρα χάσανε κάποιους πόντους μιας και δεν εμφανίστηκαν φουλ συγκρότημα αλλά το μήνυμα τους το πέρασαν.

Μεταφερόμαστε Κεραμεικό, πηγαίνουμε στο Swing bar και αν και χάνουμε κάνα δεκαπεντάλεπτο από την εμφάνιση του ξανθού άγγλου δεν αργούμε και επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο για τις πυραμίδες.

Αρκετά ομιλητικός για άγγλος ο Toph aka Trouble Over Tokyo. Έχει μετακομίσει στην Βιέννη και από ότι μου είπε περνάει εξαιρετικά εκεί, ''καμιά σχέση με το Λονδίνο'', αναφέρει, ίσως αυτό να τον έχει κάνει τόσο ανοιχτό άνθρωπο ίσως να ήταν και το άγχος. Πάντως δεν έβαλε γλώσσα ανάμεσα στα κενά των τραγουδιών και ήταν απίστευτα ευδιάθετος.

Με τραγούδια κυρίως από το περσινό Pyramides, το οποίο κατέκτησε τις καρδιές πολλών ελλήνων blogger, αλλά και με αρκετά νέα τραγούδια ο Toph κατάφερε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό ωριαίο σετ. Ειδικά όταν κατέβηκε από την σκηνή και επιδόθηκε σε έναν ατσούμπαλο χορό, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και κάνας μάστορας στις χορευτικές κινήσεις, ήταν απολαυστικότατος.

Για χάρη σου muzine έχασα και τις δύο εμφανίσεις των Do Make Say Think, που όπως λέει ο Fantasmenios ήταν εξαιρετικοί. Χαλάλι όμως, δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή, και του χρόνου!!!

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Σχόλια

Ο χρήστης evaversus είπε…
Akoma den mporw na katlabw ti briskete stoys Trouble Over Tokyo kai ston kyrio Toph ?
Ο χρήστης elafini είπε…
Ανεξήγητο φαινόμενο! (ένας είναι)

Ευχαριστούμε πολύ zeugo που μας τίμησες...και ξέρω πόσο ήθελες να πας στους Do Make...
Ο χρήστης Stratos Bacalis είπε…
Ζευγά, ο Τοφ είναι έστι ανοιχτός πάντα, και όταν τα πίναμε στη Βιέννη έτσι ήταν (και τρώγαμε τις σνιτσελάρες μας!). Καμιά σχέση με ξενέρωτο Άγγλο και φαίνεται και στη μουσική του νομίζω!
Εύα-βέρσους, είναι από τους καλλιτέχνες που ή σου αρέσουν τρελλά ή δε σου αρέσουν καθόλου. Μέσος όρος δεν υπάρχει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις