El Siete Es La Luz

Θα μπορούσε να είναι ο δεύτερος δίσκος του Sketchie (που τόσο πολύ τον περιμένουμε, αλλά μάλλον δεν θα έρθει ποτέ) αλλά δεν είναι. Παρ' όλα αυτά ο Ιταλός Andrea Di Carlo έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον Sketchie. One man band και ο ίδιος, κρυμμένος πίσω από το όνομα French Teen Idol, υλικά δημιουργίας μουσικής ίδια, πλήκτρα, ηλεκτρονικά bets, postrockιζουσες κιθάρες και samples. Δεν έχω ακούσει (ακόμη) τους δύο πρώτους δίσκους του Andrea αλλά το ''El Siete Es La Luz'' δεν μπορώ να το χορτάσω, με τίποτα. Σήμερα παίζει στο repeat και εχθές στο τρένο, ασυναίσθητα, μόλις τελείωσε πάτησα ξανά το play. Τόσο καλός είναι ο δίσκος. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. Εδώ μια ακόμη άποψη περί του δίσκου.


"i want george soros" (unofficial video)

Σχόλια

Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Δε συγκρίνεται με τον Sketchie. Το "El Siete Es La Luz" είναι ενορχηστρωτικά και συνθετικά καλύτερο. Μήπως δεν τους άκουσες προσεκτικά; :)

Τους δύο προηγούμενους δίσκους τους διανέμουν δωρεάν τα netlabel του. Σε ένα κομμάτι συμμετέχουν και οι GardenBox.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Γκούχου γκούχου,λίγα λόγια για τις ενορχηστρώσεις-συνθέσεις του κυρίου Sketchie. Μια χαρά τους άκουσα. Ναι το ξέρω,δεν είπα πως δεν τους έχω,απλά δεν τους άκουσα. Δεν διαβάζεις και πολύ προσεκτικά τελικά ή μου φαίνεται;

Δημοφιλείς αναρτήσεις