"This Hype Is Fu#*ing Right!"






Τέσσερα πιτσιρίκια στην σκηνή. Χωρίς κομπλεξισμούς. Χωρίς δικό τους ηχολήπτη. Χωρίς τσιράκια από πίσω. Μόνοι τους. Με όλο αυτό το hype βάρος στην πλάτη τους. Κουρδίζανε, ρυθμίζανε τον ήχο, μόνοι τους. Respect. Παίξανε όλο τον δίσκο (αν τα έπιασε όλα το αυτί μου γιατί φωτογραφία την playlist δεν κατάφερα να την βγάλω), μερικά από το ep και ένα καινούργριο. Κιθάρες στο φουλ, φασαρία, δύο encore, όλα μια χαρά. Περίπου μια ώρα κράτησε το όλο σκηνικό. Δεν είχαν να παίξουν και τίποτα άλλο. Είπαν ότι ήταν το καλύτερο live στο tour τους, ελπίζω να μην το έλεγαν σε κάθε πόλη που πήγαν. Κόσμο δεν είχε πολύ, 250 περίπου, πάλι καλά, άδειο νόμιζα θα ήταν. Αν δεν διαλυθούν σύντομα θα κάνουν μεγάλα πράγματα, The Pains Of Being Pure At Heart, κρατήστε το αυτό το όνομα.
Την βραδιά άνοιξαν οι The Flakes. Φοβερή εμφάνιση, με πάθος, τσαμπουκά, ενέργεια. Δεν είμαι μουσικός αλλά μου φάνηκαν τόσο καλοδουλεμένοι που δεν υπέπεσαν στο παραμικρό λάθος. Κιθάρες, τύμπανα, φωνή στο maximum. Μετά εμφανίστηκαν οι Common Sense. Συμπαθητικοί δεν λέω, αλλά δεν ταίριαζαν και τόσο στην βραδιά. Απορώ μάλιστα πως δέχτηκαν να ανοίξουν για τους πιτσιρικάδες. Τέσπα. Η μπασίστρια όλα τα λεφτά, έπαιζε γρηγορότερα και καλύτερα από πολλούς μαντραχαλέους εκεί έξω.
Όπως και να έχει, μάζεψε δεν μάζεψε πολύ κόσμο, πρέπει να δώσουμε τα ευχαριστήρια στην εταιρία που μας έφερε ένα όνομα που πραγματικά βρίσκεται στο απόγειό του. Danke!

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Σχόλια

Ο χρήστης WinterAcademy είπε…
gmt!!!!
Ο χρήστης River Phoenix είπε…
απλά το τέλειο Live...πως και δεν σε πέτυχα;
Ο χρήστης Unknown είπε…
@ Winter Academy Εμ, δεν μετακομίζεις προς τα κάτω να μην τα χάνεις αυτά!!!

@ Κάγκελα μέση και λίγο δεξιά ήμουν, από ότι κατάλαβα ήσουν λίγο πιο αριστερά, μάλλον γι' αυτό. Μόλις τελείωσε έφυγα τρέχοντας γιατί είχα και μια ώρα δρόμο για το σπίτι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις