Synch Festival 2009 Day 2 (June 13)

2l8 (GR)

Εντάξει, οι 2l8 είναι φίλοι μου. Θα περίμενα και μέχρι της επτά το πρωί για να τους δω. Δεν θέλω να πω πολλά, γιατί θα παρεξηγηθώ. Διαβάστε εδώ τα λόγια του fantasmeniou για την συγκεκριμένη εμφάνιση. Με καλύπτουν στο έπακρο. (και όχι αυτός δεν είναι φίλος τους).

Fennesz (AT)

Περίμενα περισσότερα από δαύτον. Μπορεί να γέμισε το αμφιθέατρο αλλά το υλικό που μας παρουσίασε δεν είχε δα και τόσο ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν έφταιγαν τα νεύρα που είχε από τον κόσμο που μπαινόβγαινε και περνούσε από μπροστά του πάντως κάτι δεν πήγε καλά.

Biomass (GR)

Δεν είναι από το είδος της μουσικής που ακούω αλλά το electrozali ήταν ένα πολύ έντονο έργο. Δεν ξέρω αν θα το άκουγα σπίτι αλλά live είχε αρκετό ενδιαφέρον.

Night On Earth (GR)

Αν και η τραγουδίστρια είχε πολύ καλή φωνή δεν μπορώ να πω ότι μου πολυάρεσε αυτό που είδα. Λιγάκι με κούρασε εκεί στα τελειώματα.

Squarepusher (UK)

Δεν τους πρόλαβα πολύ. Όσο είδα δεν με εντυπωσίασε. Κάνουν πλεον πολλά συγκροτήματα το ίδιο πράγμα που δεν φαντάζει και τόσο εντυπωσιακό. Το πιο φασαριόζικο act του sync παρά ταύτα.

Junior Boys (CA)

Ένα από τα λιγα σετ που είδα ολόκληρα. Δεν με άφηναν να φύγω. Από τις καλύτερες εμφανίσεις. Κέφι, χορός, ρυθμός, τα είχε όλα.

Mulatu Astatke & The Heliocentrics (ET/UK)

Τρία με τέσσερα αρκετά καλά τραγούδια, αλλά μέχρι εκεί. Μετά με κούρασε. Φυσικά δεν ευθύνεται μόνο το Broken Flowers για την επιτυχία τους αλλά τους βοήθησε πολύ.

A Mountain Of One (UK)

Συμπαθητική ψυχεδελική ποπ. Ο κιθαρίστας όλα τα λεφτά. Δεν δικαιολόγησαν βέβαια τον σαματά που έγινε την ημέρα που διέρρευσε το άλμπουμ τους.

Περισσότερες φωτογραφίες : πρώτη μέρα εδώ, δεύτερη εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις