punk punk punk








Τον πρώτο δίσκο των Horrors δεν τον άκουσα ποτέ. Μην με ρωτάτε γιατί. Απλά δεν έτυχε. Το Primary Colours το άκουσα μια φορά ολόκληρο και ορισμένες φορές αποσπασματικά. Όχι, δεν είναι ότι δεν μου άρεσε, απλά περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να αφοσιωθώ στον ήχο του. Μετά από αυτή την εμφάνιση υπόσχομαι να λιώσω το βινύλιο στο πικ απ που δεν έχω (που θα πάει, θα το πάρω το ρημάδι). Δεν είναι απλά ότι οι πέντε ψιλόλιγνες φιγούρες με τα εφαρμοστά παντελόνια ήταν άψογοι εχθές, κυρίως είναι ότι μιλάμε για πιτσιρίκια (χωρίς να γνωρίζω ακριβώς τις ηλικίες τους, αλλά μπορώ να μαντέψω). Οι post punk μελωδίες τους ξεκίνησαν γύρω στις 23:30 και μας βάλανε με το καλύτερο τρόπο στον κόσμο του Primary Colours. Κάπου διάβασα ότι ήταν πολύ καλοί αλλά όχι όσο στο άλμπουμ. Εγώ νομίζω ότι ήταν καλύτεροι από το άλμπουμ. Πάθος, σκηνική παρουσία, ξεσπάσματα, επικοινωνία, το είχαν όλο το πακέτο. Κλείσιμο προγράμματος με το αργόσυρτο χιτάκι sea within a sea. Το Encore ήταν όλα τα λεφτά. Δεν ξέρω πως έχουν περιγράψει το Strange House, αλλά αν όλα τα τραγούδια είναι σαν τα count in fives, shenna is a parasite και gloves τότε μιλάμε για ένα καθαρόαιμο punk διαμαντάκι. Έφαγα ξύλο, μου πάτησαν τα πόδια, ίδρωσα σε πέντε λεπτά περισσότερο από ότι σε όλο το live. Φανταστικό κλείσιμο, φανταστική εμφάνιση. Αν δεν διαρκούσε μόνο πενήντα λεπτά το σετ θα μιλούσαμε για ένα άριστο αποτέλεσμα, όχι ότι έχασε πολλούς πόντους από αυτό!
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τα δύο support. Οι Exposed By Observers πρώτη φορά σε μεγάλη σκηνή, νομίζω ότι απέδωσαν τα μέγιστα. Το electropunk τους έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τον τελευταίο καιρό. Ο Μάριος αεικίνητος όπως πάντα, τα έκανε όλα σμπαράλια και την κοπάνησε. Τους Phoenix Catscratch τους έβλεπα-άκουγα πρώτη φορά. Θετικές εντυπώσεις, με την παράσταση να κλέβει η γυναικεία (τρομαχτική μερικές φορές) φιγούρα του συγκροτήματος.

Υ.Γ 1 Ατάκα της βραδιάς : ''Άντε να τους δούμε ξανά. Μετά το Primavera. Βασικά ήμουν ντίρλα και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα. Γούσταρα πολύ. Όλοι οι άλλοι τους κράξανε''

Υ.Γ 2 Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Σχόλια

Ο χρήστης evaversus είπε…
Ειλικρινα με εκπλήσει που δεν έιχες ακούσει έναν από τους καλύτερους δίσκους του 2007 .Ο δεύτερος αν και εντελώς διαφορετικός ,εξίσου εντυπωσιακός μάλλον οι Horrors ήρθαν για να μείνουν ..

Δημοφιλείς αναρτήσεις