who gives a damn about distortion!

Προσπαθώ τον τελευταίο καιρό να πείσω τους φίλους μου ότι ο νέος δίσκος των mewithoutYou είναι πολύ καλός. Προσπαθώ να τους πείσω να τον ακούσουν χωρίς να σκέφτονται το παρελθόν του συγκροτήματος. Χωρίς να έχουν το μυαλό τους στις βαριές κιθάρες και στο έντονο distortion. Προσπαθώ να τους κάνω να καταλάβουν ότι ο Aaron Weiss δεν είναι μόνο η γνωστή μηχανή με τις ατελείωτες κραυγές αλλά και ένας σπουδαίος τραγουδιστής. Εκεί που άρχισα να χάνω τις ελπίδες μου και οι αμφιβολίες για την ποιότητα του δίσκου με κατέκλυσαν και εμένα τον ίδιο διάβασα αυτή και αυτή την κριτική του It's all crazy! It's all false! It's all.

''mewithoutYou
's fourth album is a stone cold masterpiece''

''
Every single song on here is a delight''

''
mewithoutYou have embraced the things that made them unique and made an entire album out of them, and to call it uninspired is preposterous''

Όλες οι αμφιβολίες έχουν φύγει. Ξέρω τι έχω ακούσει. Αυτό που άκουσα μου άρεσε. Σταματάω την προσπάθεια να σας πείσω. Ένα έχω να πω μόνο, ''Learn the words, sing along, and be happy''.


Σχόλια

Ο χρήστης elafini είπε…
Συγνώμη που δεν πείστηκα ακόμα :P

Το μπλογκ σου πάντως κερδίζει τις εντυπώσεις...συγχαρητήρια στην υπομονή και το γούστο του δηνιουργού.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Όπως έλεγε και σε μια κριτική από τις δύο που έδωσα λινκ ο δίσκος έχει ένα αρνητικό. Δεν είναι από αυτούς που θα πεις, θα τον ακούσω πολλές φορές και που ξέρεις μπορεί να ωριμάσει κάπως το θέμα και να μου αρέσει στο τέλος. Η σου αρέσει με την πρώτη ή όχι. Καλό το μπλογκ αλλά σίγουρα τραβάει βελτιώσεις. Κάποιος θα φάει φρίκες σύντομα! Χεχε!
Ο χρήστης elafini είπε…
(δημιουργού)

Μην είσαι πλεονέκτης :P
Ο χρήστης rip_noob είπε…
Το album είναι πολύ ωραίο, σίγουρα δεν θα αρέσει σε αυτούς που περίμεναν να ακούσουν το στυλ των προηγούμενων δίσκων.
Το the King Beetle on a Coconut Estate είναι κομματάρα!
Περιμένω πως και πως να μου έρθει το cd μαζί με το journal :D
Ο χρήστης evaversus είπε…
Na sxoliasw ? Τι να σχολιάσω ? Τα 'παμε και στο παρελθόν .Δεν είναι κακός ο δίσκος ,αλλά τέτοιους δίσκους μπορούν να βγάλουν και άλλα συγκροτήματα (μουσικά ,κυρίως) .Τέλος στη μοναδικότητα των ME WITHOUT YOU .Το γεγονός του να έρθει κάτι να γίνει πιο βατό στα αυτιά ενός mainstream και συχνά απαίδευτου σ 'αυτή τη μουσική ,κοινού ,εμένα δε μου λεέι τίποτα.Και οι Modest Mouse με το δεύτερο χειρότερο δίσκο της καριέρας τους σκαρφάλωσαν στο Τοπ 1 της Αμερικής .Επίτευγμα ?

Δημοφιλείς αναρτήσεις