"We're so alive in winter, and we're so dead in spring''

Τρεις πιτσιρικάδες. Μπλέκουν με Coldplay, Cold War Kids, με Folk-Blues ήχους και καταγράφουν τις εμπειρίες τους στο Alive In Winter. Καταπληκτικός δίσκος. Δεν είναι μόνο η ιδιαίτερη φωνή του Carson Lund αλλά ο τρόπος με τον οποίο μεταπηδούν από το πιανιστικό rock στις μεξικάνικες τρομπέτες και από κει στους κιθαριστικούς πειραματισμούς. Οι Old Abram Brown δεν έχουν υπογράψει ακόμη σε κάποια εταιρία αλλά αυτό δεν λέει και τίποτα. Τα δέκα τραγούδια του Alive In Winter ακούγονται λες και φτιάχτηκαν από ανθρώπους της καλύτερης δισκογραφικής και όχι από τρεις είκοσι-something φοιτητές.


Old Abram Brown Promotion for "Alive in Winter"

Σχόλια

Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Θυμίζουν έντονα Cold war kids (οι οποίοι με εξαίρεση τα γεμάτα υποσχέσεις ΕP τους (περιέχονταν μεταξύ άλλων τα "Hang me up to dry" & "Hospital beds") δεν κατάφεραν να επιδείξουν κάτι το ιδιαίτερο) με τις τρομπέτες να κλέβουν τις εντυπώσεις. Βέβαια, οι Cold war kids με τη σειρά τους θα ήθελαν να ήταν The Walkmen (ή έστω The White Stripes)! Τα τέσσερα δείγματα που υπάρχουν στο myspace τους δε με έπεισαν. Θα τους ξανακούσω πάντως. Αν και προτιμώ τους White rabbits!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Εμένα μια χαρά με έπεισαν. Ειδικά όταν είδα τις φάτσες τους και κατάλαβα ότι είναι παιδαρέλια με έπεισαν περισσότερο. Οι White Rabbits από την άλλη δεν με έπεισαν ποτέ ώστε να τους δώσω την ευκαιρία και να ακροαστώ ολόκληρο δίσκο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις