passion+youth+talent








Δύο μέρες κατάφερα να ακολουθήσω το Velvet Bus και πέρασα υπέροχα. Τέσσερα συγκροτήματα τελείως διαφορετικά μεταξύ τους μας χάρισαν δυο αξέχαστες βραδιές. Από την μια οι Le Page με τις ήσυχες και χαρούμενες συνθέσεις τους (τι κολλητικό τραγούδι το talking to plants, το σιγοτραγουδάω όλη μέρα), από την άλλη οι Berlin Brides με τα electro παραμύθια τους (η προσθήκα τυμπάνων στο συγκρότημα τις έκανε αρκετά ενδιαφέρουσες), οι τρελαμένοι The Callas με το ξεσηκωτικό τους punk δίνανε το έναυσμα για χτύπημα και μετά οι οδοστρωτήρες Exposed By Observers αποτελείωναν την κάθε πιθανότητα να γυρίσεις σπίτι χωρίς να είσαι πιασμένος ολόκληρος. Η σειρά της εμφάνισης των συγκροτημάτων άλλαξε στην Λάρισα αλλά το feeling που άφηνε ο καθένας ήταν σχεδόν το ίδιο. Θαυμάσιοι και οι τέσσερεις.

Περισσότερες Φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχόλια

Ο χρήστης Stratos Bacalis είπε…
Οι ΒΒ μαθανε να παίζουν μουσική ή ακόμα βαράνε ό,τι τους κατέβει? Στο Μουζινόπαρτο εδώ ήταν α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-ε-ς κι ας είχαν κάνει πιο πολύ ώρα πρόβες από ότι τα υπόλοιπα δύο γκρουπ μαζί!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Κοίτα, από τους τέσσερις είναι οι λιγότερο ενδιαφέρουσες αλλά τώρα με την προσθήκη των ντραμς στρώσανε κάπως. Θέλουν δουλειά αλλά βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις