my jerusalem

Την περασμένη χρονιά ο Greg Dulli ήταν απασχολημένος με τους Gutter Twins. Δεν είχε ώρα για να ασχοληθεί με τους Twilight Singers. Έτσι λοιπόν ο Jeff Klein και ο Dave Rosser για να ξεμουδιάσουν μάζεψαν τους φίλους τους από Great Northern, Polyphonic Spree και Bishop Allen και άρχισαν παίζουν μουσική. Στην αρχή για πλάκα, σιγά σιγά όμως όλο αυτό άρχισε να παίρνει μορφή και κάπως έτσι σχηματίστηκαν οι My Jerusalem. Πριν δύο μήνες κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους ep, ''without feathers''. Στα χνάρια των Twilight, με καλογραμμένες συνθέσεις, προσεγμένες ενορχηστρώσεις και με τον Klein να τα πηγαίνει θαυμάσια στα φωνητικά. Έχουν τελειώσει με την ηχογράφηση του πρώτου τους άλμπουμ και το μόνο που εκκρεμεί πλέον είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του.


My Jerusalem The Band Introduction

Σχόλια

Ο χρήστης M. είπε…
allages blepw!
Ο χρήστης scotkkey είπε…
Καλύτερο το νέο template σου. Από ότι διαπίστωσα δοκίμασες πολλά διαφορετικά και κατέληξες στο υπέροχο background των αγαπημένων Interpol.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αφήστε τα! Αλλαγές, τι τα ήθελα! Δεν είναι ακριβώς αυτό που περίμενα αλλά τι να κάνεις που ΑΛΛΟΣ το επιμελήθηκε! Για να μην είμαι αχάριστος ευχαριστώ τον μυστηριώδη τύπο που έλιωσε στο ψάξιμο και κατέληξε εδώ!
Ο χρήστης M. είπε…
to mewithoutyou exei kales stigmes...kaneis den eipe oti den einai kalo album!isws an htan apo mia allh mpanta (kainouria) na htan k apo ta album tis xronias!oxi oti twra den einai!apla oi mewithoutyou mas ema8an alliws!

m.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Δεν ξέρω. Εμένα πάντα μου άρεσε να κάνουν τα αγαπημένα μου συγκροτήματα αλλαγές στο ύφος τους. Όπως ας πούμε το φετινό Decemberists, με τις progressive κιθάρες, όνειρο, αν και αρκετοί ξενίστηκαν. Όποτε ήθελα να ξεφύγω έχωνα το a-b life και εκτοξευόμουν. Τώρα απλώς δεν μπορεί να γίνει αυτό. Αλλά μπορεί ο νέος δίσκος να σε χαλαρώσει, ας πούμε, ανετότατα! Αν θέλω ταρακούνημα θα βάλω λίγο La Dispute και καθάρισα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις