Á Lífi

Όποιος πιστεύει ότι για να γράψει κανείς ώριμη μουσική πρέπει να ωριμάσει και ο ίδιος σαν άνθρωπος κάνει λάθος ή απλά δεν άκουσε ακόμη Bark Cat Bark. Ο Josh Todd έκλεισε πριν λίγες μέρες τα δεκαοχτώ, αδύνατο να πιστέψεις ότι οι μελωδίες που ηχούν καθώς ακούς τον τρίτο του δίσκο (πότε πρόλαβε ο άτιμος) Á Lífi γράφτηκαν από δαύτον τον πιτσιρικά. Ένα μείγμα Beirut, Alaska In Winter, Owen Pallet και κυρίως Yann Tiersen. Φτάνει μόνο να αναφέρω ότι έχει καταφέρει να χειριστεί και να χειραγωγήσει περί τα σαράντα όργανα για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Από δίλεπτες instrumental μελαγχολικές σφήνες μέχρι δεκάλεπτες ορχηστρικές πανδαισίες μπορεί κανείς να απολαύσει στο Á Lífi. Ευαίσθητος ήχος, εύθραυστες συνθέσεις, πλημμύρα συναισθημάτων.

Bark Cat Bark: "Iceland" from Rosa Holly on Vimeo.



Υ.Γ Πέρα από όλα αυτά ο Josh έχει χρόνο και για side projects. Ένα από αυτά είναι οι An Astrologists Guide To The Stars In The Sky. Εδώ δωρεάν το ένα τους ep και εδώ το δεύτερο.

Σχόλια

Ο χρήστης mystery falls down είπε…
A mixed bag! Κάποιες όμορφες συνθέσεις, κάποιες καλές (που ξεχνιούνται) και κάποιες βαρετές!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Χμμ! Διακρίνω κάποια εχθρικότητα απέναντι στον νεαρό. 18 χρόνων είναι βρε, συγχώρα τον για τις βαρετές στιγμές και χειροκρότησέ τον για τις όμορφες, το αξίζει.
Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Για να μην το πάρει επάνω του τα γράφω. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσει περισσότερο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις