Grizzly Bear on Jools Holland


Two Weeks

Αυτήν την εβδομάδα υπόσχομαι να ακούσω ολόκληρο το Veckatimest αρκετές φορές και να βγάλω τα συμπεράσματά μου.

Σχόλια

Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Ήδη έχεις καθυστερήσει πολύ! Ωστόσο κάνε υπομονή μέχρι τέλη του μήνα που θα κυκλοφορήσει (και θα σου έρθει σε βινύλιο που δεν μπορείς να ακούσεις!). Μέχρι στιγμής έχει διαρρεύσει σε μέτρια ποιότητα. Να είσαι σίγουρος ότι θα σε ενθουσιάσει (ελπίζω να είχες λατρέψει το "Yellow house")
Ο χρήστης fantasmenios είπε…
είναι δισκάρα όπως και τα προηγούμενα (εμένα μου αρέσει και το πρώτο πάρα πολύ)

και αφού μιλάμε για δισκάκια που έχουν διαρρεύσει σε χαμηλή ποιότητα.. ..έχω να πω πως ο νεος δίσκος των sonic youth είναι Ε Π Ο Σ!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
@ mystery falls down κατά ένα περίεργο τρόπο δεν έχω εντρυφήσει στην μουσική των GB. Όχι δεν λάτρεψα το Yellow House απλά γιατί δεν του έδωσα την απαραίτητη προσοχή. Υπόσχομαι όμως να το κάνω με το Veckatimest.

@ fantasmenios Συμφωνείς και συ ε? Ωραία, δεν χρειάζεται να περιμένω και άλλη άποψη επί του δίσκου, θα τον ακούσω ευλαβικά. Δυστυχώς το νέο sonic youth δεν το άκουσα ακόμη. Είμαι από τους κομπλεξικούς που μπλέκουν με το bolachas και δεν έχω προφτάσει ακόμη, μαραθώνιος!!!
Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Ο κομπλεξισμός είναι και στο δικό μου αίμα, οπότε συμφωνώ και στα δύο με τον fantasmenio.

ΥΓ. To "The eternal" είναι εξαιρετικό!
Ο χρήστης evaversus είπε…
Εξαιρετικός δίσκος με εξαίρεση το "Two Weeks " , too weak για Grizzly Bear (Απορώ πως σε ένα καλό δίσκο όλοι κολλούν στις μλκιες )και θυμίζει και τον περσινό εξάισιο που έβγαλε ο Rossen με το Nicοlaus ως Department of Eagles .

Δημοφιλείς αναρτήσεις