best gig ever







Σεισμός εχθές στην περιοχή της Αττικής. Ο Εγγέλαδος χτύπησε στην Λιοσίων 205. Ήταν επιφανειακός και πολλών ρίχτερ. Ξεκίνησε λίγο πριν της έντεκα το βράδυ και τελείωσε λίγο μετά της δώδεκα. Δεν είχαμε νεκρούς αλλά τα τετρακόσια άτομα που βρέθηκαν στον χώρο του Gagarin σήμερα πονάνε παντού και κινούνται με δυσκολία. Το μανιώδες ταρακούνημα εκσφενδόνισε κορμιά δεξιά και αριστερά πάνω και κάτω, τα κάγκελα μπροστά στην σκηνή με δυσκολία κρατούσαν την πίεση των παρευρισκόμενων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σεισμός δεν προκλήθηκε από φυσικά αίτια. Όχι, όχι, ήταν τεχνητός. Ποια ήταν η αιτία; Μα φυσικά οι τέσσερεις τρελοί από το Sheffield. Ναι, τέτοια δυναμική βγάλανε εχθές οι 65daysofstatic. Κιθάρες, τύμπανα, μπάσο, και μπλιμπλίκια στο τέρμα. Παλιά και νέα τραγούδια ξετυλίχθηκαν μπροστά μας με τον πιο βίαιο τρόπο. Όλοι τους αεικίνητοι, σπινταρισμένοι, εκστασιασμένοι, ενθουσιασμένοι. Φυσικά όλο αυτό πέρασε και στο κοινό, δεν κατάφερα να κοιτάξω προς τα πίσω, αλλά από τους διπλανούς μου μπορώ να καταλάβω πως οι περισσότεροι πάθαμε ηλεκτροσόκ. Έχω πάει σε πολλές συναυλίες αλλά αυτό δεν το έχω ξαναζήσει. Αν είχα πάρει την άδεια για δεύτερα θα έτρεχα στο αεροδρόμιο να βρω εισιτήριο για Θεσσαλονίκη, τόσο καλά ήταν.

Υ.Γ Πριν τον σεισμό εμφανίστηκαν και οι Absent Without Leave, με ένα μισάωρο πρόγραμμα από τα πιο γνωστά τους τραγούδια. Πολύ καλή παρουσία, αλλά εχθές ήταν λες και είχαν φωνητικά, το μουρμουρητό πήγαινε σύννεφο και δεν μπόρεσα να τους απολαύσω, αυτή η μουσική θέλει ησυχία και το κοινό στην Ελλάδα δεν λέει να το καταλάβει.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Σχόλια

Ο χρήστης elafini είπε…
Πιαστήκαμε από το ταρακούνημα χθες...χαμός!

(έχω συλλεκτικά βιντεάκια και υπογραφές ;))
Ο χρήστης evaversus είπε…
Πολυ καλοί οι 65 days of static ,δεν λέω¨"εξαιρετικοί" όχι επειδή δεν έπιαξαν καλά ,τα 'δωσαν όλα τα παιδιά ,αλλα το γεγονός ότι μετά από τόσο ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού ,ΔΕΝ βγήκαν ούτε για ένα τραγούδι μου άφησε αλγεινή εντύπωση και ένα μέλος της μπάντας τα "άκουσε " για τα καλά .Όσο γαι τις εκδηλώσεις του κοινού ,περίμενα περισσότερα πράγματα ...Είπαμε ,το φαινόμενο με τους μπάφους έχει παραγίνει ...Και ,ΟΧΙ ρε φίλε ΔΕν απολογεισαι στον πίσω σου ότaν χοροπηδάς ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ .ΕΛΕΟΟΟΟΣ !!!
Δε λέω για μένα ,αλλά για ένα περιστατικό που είδα χθες ,και μετά εκνευρίστηκα και τους έδωσα ένα "μάθημα" .Sorry που χτύπησα κάποιους που δεν έπρεπε ,ξέρουν αυτοί - ες ...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ναι δυστυχώς, ούτε εδώ είχε encore, και ας χτυπούσαμε παλαμάκια για μισή ώρα, και ας ήμασταν και τόσα άτομα. Δεν τους παρεξηγώ, εγώ από κάτω δεν άντεχα άλλο κοπάνημα (και έκανα και στάσεις για φωτογραφίες) πόσο μάλλον αυτοί που δεν έκατσαν στον κώλο τους. Όσο γι' αυτούς που τους ακουμπάς και παρεξηγούνται απλά τα πράγματα-μην πηγαίνεις σε τέτοιες συναυλίες, μην πηγαίνεις μπροστά.
Ο χρήστης elafini είπε…
Πως να κάνουν και encore με τόση ένταση και ενέργεια; νομίζω δώσανε τη σωστή δόση...μην είμαστε πλεονέκτες.

Τους Bad Trip που βγήκαν πιο πριν όμως, ευχαρίστως θα τους έκλεινα τον γενικό μετά το πρώτο τραγούδι...έλεος!!
Ίσως λόγω μπάφου χειροκροτούσε μανιωδώς η πρώτη σειρα και ζητούσε κι άλλο...δεν εξηγείται αλλιώς.

(Τα θεϊκά βιντεάκια μου τα πλήρωσα με την κουτουλιά του eva...χαχα...κι αν δεν πας μπροστά zeugo, πως θα τα αποκτήσεις;)
Ο χρήστης evaversus είπε…
Θα διαφωνήσω γιa τους Bad Trip ... Ίσως το μόνο αξιόλογο συγκρότημα με επιροες post Metal .Πρώτη φορά τους είδα αλ΄λά σε σημεία είναι ενδιαφέροντες (για τους μυημένους ,ο Zeugolas ξέρει ...αν και έμαθα πως κι αυτός τους αποδοκιμάζει ,μου είπε ένα στρατιωτικό περιστέρι ...)
Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Οι απόψεις μας διαφέρουν. Ωστόσο το γεγονός ότι έμειναν στην σκηνή σχεδόν μία ώρα, χωρίς δισκογραφία πως το κρίνεις;
Ο χρήστης elafini είπε…
Δεν είναι μόνο το θέμα της δισκογραφίας (ή της απαράδεκτης, για μένα, μουσικής και κάκιστης αντιγραφής)...ταξίδεψα μέχρι τη Θεσ/νίκη και πλήρωσα ένα σεβαστό ποσό για να απολαύσω τους 65daysofstatic...όχι τον ναρκισσισμό ενός τυχαίου support συγκροτήματος

Δημοφιλείς αναρτήσεις