My God, it takes an ocean of trust In the Kingdom of Rust

Δεν τους συμπάθησα ποτέ, δεν ξέρω τον λόγο. Πάντως αυτό στάθηκε ως αιτία να μην ακούσω ποτέ ολόκληρη δουλειά των Doves. Μετά το πρώτο σινγκλ του επερχόμενου δίσκου τους άρχισα να αλλάζω στάση απέναντι τους. Λίγες μέρες μετά την διαρροή του άλμπουμ στο δίκτυο έχω φάει μεγάλο κόλλημα. Δεν ξέρω αν είναι ένας σπουδαίος δίσκος, πάντως είναι από τα πιο ωραία πράγματα που άκουσα τελευταία. Και μάλιστα στο σύνολο του, δεν μιλάμε για δύο τρία τραγούδια, όλα είναι ισάξια.


Kingdom Of Rust

Σχόλια

Ο χρήστης Μιχάλης Τσαντίλας είπε…
Καλησπέρα! Έχω ακούσει μόνο το άλμπουμ Some Cities και μου άρεσε πολύ! Αν κρίνω από το "Kingdom Of Rust", και το καινούργιο τους θα έχει πράγματα να δώσει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, δε μπόρεσα ποτέ να συμπαθήσω και να ακούσω ολόκληρο δίσκο. και το φοβερό είναι ότι διάβαζα από ανθρώπους που εκτιμώ καλά λόγια. θα το ακούσω και εγώ σήμερα το φετινό μπας και μου αρέσουν.
Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Υπάρχει κόσμος (ιερόσυλοι) που δεν έχει ακούσει δίσκο των Doves; To 2000 είχαν έρθει στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν ζωντανά τον πρώτο δίσκο τους ("Lost souls") με support τους Closer. Το "There goes the fear" από το "The last broadcast" ήταν ίσως το ομορφότερο τραγούδι για το 2002. Τίποτα από αυτά δε σας κίνησε την περιέργεια να αναζητήσετε τη δισκογραφία τους; Κάλλιο αργά παρά ποτέ (αν και ο μεγιστοτεράστιος blogger Zeugolator θα έπρεπε να σκύβει το κεφάλι από ντροπή). Έχω την εντύπωση ότι το Metropolis έχει σε πολύ χαμηλή τιμή όλους τους δίσκους τους (για όποιον σκέφτεται να τους παραγγείλει).
Ο χρήστης Unknown είπε…
@ Μιχάλης Τσαντίλας Εγώ δε θυμόμουν καν ένα τραγούδι τους, αλλά ναι ο νέος δίσκος έχει να δώσει πολλά και αν κατάλαβα καλά το ίδιο και οι παλιοί τους.

@ oksikemia Πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω τον λόγο που δεν τους συμπαθούσα, νομίζω ότι δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος, άκουσε το και πες μου εντυπώσεις.

@ mystery falls down Δεν μας λες όμως αν εσύ, που τους ήξερες τόσο καλά, πήγες τότε στην συναυλία τους, αν όχι, προτείνω να σε μαστιγώσουμε δημόσια. Δεν θυμάμαι να άκουσα κάτι και να με τράβηξε, ίσως τους άκουγα φευγαλέα, δεν ξέρω, μόλις ανοίξει ο τρίτος όροφος στο metropolis θα πάω μια βόλτα, νομίζω πως πρέπει να κάνω μερικές αγορές, αν και το τελευταίο θα το πάρω σε βινύλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις