Praising Screamo

Pure emo ή Screamo αν το προτειμάτε. Αγαπημένο συγκρότημα του είδους και αυτό που το ορίζει για μένα είναι οι mewithoutYou. Με τρεις δίσκους φωτιά και λάβρα στο ενεργητικό τους . Από ότι διάβαζα σήμερα τελείωσαν την μίξη του νέου τους άλμπουμ και πέρασαν στην φάση του mastering. Κάπου στον Μάιο μάλλον θα σκάσει το νέο τους διαμάντι. Πολύ κοντά στους mewithoutYou είναι οι La dispute και οι Mimas (που χάρη στους Νονούς μάθαμε [τους Mimas με ένα φοβερό τρόπο στην εκπομπή μετά την πρωτοχρονιά, βάλε Mimas βε σε λέω].
Το κουιντέτο από το Michigan κυκλοφόρησε μια δισκάρα που ακούει στο όνομα "Somewhere at the Bottom of the River Between Vega and Altair". Με στίχους ξυράφι (δες εδώ), με ριφάκια θάνατο και με φωνητικά που θέλουν διπλό λαρύγγι.



Από την άλλη έχουμε του Ευρωπαίους Mimas, από την Δανία συγκεκριμένα. Περισσότερο μελωδικοί στα φωνητικά αλλά με κιθαριστικά ξεσπάσματα. Το The Worries είναι το ντεμπούτο τους.


Cats On Fire - HD from Andreas Sørensen on Vimeo.

Σχόλια

Ο χρήστης evaversus είπε…
παρα πάρα παρα πολλά χα (λοτ οφ λολς)
Πάμε λίγο πιο κάτω , στο Βέλγιο και κει συναντάμε τους COEM με τον εκπληκτικό τίτλο άλμπουμ We ‘ve Got Speakers On The Outside Of Our Spacecraft ,που και αυτούς γνωρίσαμε με τον ίδιο συγκλονιστικό τρόπο (Βάλε coem βε σε λέω )Μας έπρηξε ο sfon και στο chat τόσο καιρό αλλά νομίζω άξιζε !
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ναι τους άκουσα και αυτούς, δεν με αφήνει στην ησυχία μου ο τύπος, με έχει σκάσκει με το Βέλγιο. Εγώ όμως ψηφίζω φανατικά Dispute, έχω φάει μεγάλο σκάλωμα Σε λέω.
Ο χρήστης evaversus είπε…
Zeygo ,toys akoysa sto myspace .Trelo respsect !!!San toys palioys mewihtout you ,kapws ...!!! Eyge !!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις