Join the resistance fall in love tour (η συνέχεια...)







Τι και αν η Inner Ear μοίρασε γύρω στις 70 προσκλήσεις στους γνωστούς τζαμπατζήδες του αθηναϊκού τύπου, τι και η διάλυση των Mary & the Boy έχει προκαλέσει ένα κάποιο σούσουρο, τι και αν οι 2l8 παρουσιάζουν μια από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές μουσικές παραστάσεις, το κοινό της πρωτεύουσας αγρόν αγόραζε. Ούτε διακόσια άτομα δεν πρέπει να μάζεψε το Κύτταρο την πανέμορφη εκείνη νύχτα. Μάλλον ο κόσμος διάλεξε το πΧοιοτικότατο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, τι να πω, δεν ξέρω; Όσοι φέρθηκαν έξυπνα πάντως και τίμησαν την προσπάθεια των παιδιών παρακολούθησαν κάτι σπουδαίο. Για δεύτερη συνεχή βραδιά κάτι πρωτόγνωρο για μένα συνέβη στους συναυλιακούς χώρους, κατά την διάρκεια αλλά και κατά την παύση των τραγουδιών δεν ακουγόταν το παραμικρό μουρμουρητό. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Μάλλον όλο αυτό το συναίσθημα που βγάζουν οι 2l8 επί σκηνής επηρεάζει βαθύτατα και το κοινό, το κάνει και αυτό μέρος της παράστασης, δεν εξηγείται αλλιώς. Φοβερή εμπειρία, μακάρι όλες οι συναυλίες να γίνονται κάτω από αυτές τις συνθήκες. Οι 2l8 για ακόμη μια φορά μας εξιστόρησαν το He & She με μεγάλη μαεστρία και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Ο Αλέξανδρος με τον Felizol άνοιξαν την βραδιά παρουσιάζοντας τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ των Mary & the Boy, Timemachine, και όχι μόνο. Η νέα σόλο δουλειά του Αλέξανδρου είναι στα σκαριά και κάτι μου λέει ότι θα έχει τρομερό ενδιαφέρον. Σας ευχαριστούμε όλους γι' αυτήν την αξέχαστη βραδιά.

Περισσότερες φωτογραφίες από τις δύο συναυλίες εδώ

Σχόλια

Ο χρήστης evaversus είπε…
Έμαθα και στην Πάτρα ,πολύς σεβασμός και εξαιρετικό κοινό αν και δωρεάν ,(τζουρι τολντ μι σο) .Αλλά για Αθήνα ,περίμενε, όπως και συ , καλύτερα πράγματα .Δεν πειράζει αγάλι - αγάλι ... ΑΝυπομονούμε και μεις οι ΒΟΡΕΙΟΙ
Ο χρήστης Unknown είπε…
Δεν μπορώ ρε συ να το καταλάβω αυτό όμως. Γιατί δεν πάει ο κόσμος στις συναυλίες. Καλό να ακούς την μουσική σου στο γαμωπισί αλλά το live είναι άλλο πράμα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις