hype

Καμιά φορά το hype είναι δικαιολογημένο, καμιά φορά αξίζει να γίνεται χαμός για δίσκους πολύ πριν κυκλοφορήσουν, ακόμη και αν αποτελούν τις πρώτες δουλειές των συγκροτημάτων.

Γιατί από την μία, ότι έχει γραφτεί και ακουστεί για τους Telepathe, είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη απόλυτα λογικό. Ο δίσκος διέρρευσε σχεδόν μισό χρόνο πριν την επίσημη κυκλοφορία του και περιέχει μια υπέροχη, φρέσκια, εφευρετική, ηλεκτρονική κατά βάση μουσική. Θυμίζει λιγάκι Tv On The Radio (μιας και αποτελεί έργο του ίδιου παραγωγού) αλλά εμένα μου αρέσει περισσότερο.

Από την άλλη έχουμε του popάδες νεοshoegazingαδες The Pains Of Being Pure At Heart (που αρχικά παίρνουν μπόνους και μόνο από το όνομα τους). Πρώτος δίσκους και για δαύτους, έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω τους. Θυμίζουν χίλια δυο πράγματα (από το παρελθόν κυρίως) αλλά ας μην σταθούμε σε αυτό. Να σταθούμε στο ότι αυτό που κάνουν το κάνουν καλά και το αποτέλεσμα ακούγεται τόσο καινούργιο και σύγχρονο. Μόνιμη βαβούρα στο background, ευχάριστα φωνητικά, γρήγορα τραγούδια, απλή και χαρούμενη μουσική.

Σχόλια

Ο χρήστης Stratos Bacalis είπε…
θα ακούσω προσεκτικά και θα σου πω αν αξίζει το hype...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Θα περιμένω!
Ο χρήστης M. είπε…
και τα δυο ειναι αρκετα καλα album!ειδικα οι pains που παιζoυν ηδη καιρο τωρα στο player!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Κοίτα εγώ άκουσα πρώτα telepathe οπότε αυτούς συμπάθησα αρχικά αλλά και με τους pains μια χαρά τα πάμε.
Ο χρήστης River Phoenix είπε…
σούπερ οι pain και με διαφορά...

Δημοφιλείς αναρτήσεις