where is fluffy?/tommo and marek rulez

Είχα να διαλέξω να δω χίλιες δυο οσκαρικές ταινίες, μιας και δεν έχω δει καμιά ακόμη ,αλλά εγώ τελικά κατέληξα να βλέπω δύο teen movies. Νεανικές ταινίες με καταπληκτικό soundtrack.

To Somers Town είναι του Shane Meadows (σκηνοθέτη του καταπληκτικού This is England). Με το ίδιο τσογλανάκι (βλέπω φωτό στα αριστερά) σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ανήσυχος νεανίας φεύγει από το βλαχοχώρι του και πηγαίνει στο Λονδίνο να ζήσει μια άλλη ζωή και πέφτει πάνω σε ένα Πολωνό, ο οποίος με τον πατέρα τους αναζήτα επίσης μια νέα αρχή σε μια ξένη χώρα. Πολύ γέλιο τα πιτσιρίκια, γίνονται κολλητοί και τα ισοπεδώνουν όλα.

Αν ήμουν 18 ο Michael Cera θα ήταν ο ήρωας μου, αρχίζω να το συμπαθώ τρελά το κωλόπαιδο, ειδικά μετά το Superbad και το Juno. Ο Nick έχει ένα συγκρότημα με δύο γκέι τύπους, δεν έχουν ντράμερ, ανοίγουν για τους Bishop Allen ας πούμε, κάνει τέλεια Mix Cd, η πρώην του τον κεράτωνε για τους 3 μήνες που ήταν μαζί, αλλά αυτός είναι ακόμη κολλημένος μαζί της, ώσπου......


Somers Town Trailer


Nick and Norah's Infinite Playlist (Trailer 2008)

Σχόλια

Ο χρήστης Σικελια είπε…
Πολύ ωραία ταινία το Somers town. Και λέει τόσες αλήθειες. Σίγουρα είδες κάτι παραπάνω από δυο πιτσιρίκια να τα σπάνε. (?)
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ναι λέει αρκετές αλήθεις και με πολύ ωραίο τρόπο, φοβερός ο Shane Meadows.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα τις δω και τις 2 ταινιες που αναφερεις - αρκετα με τα οσκαροφιλμς - και θα σου πω τις εντυπωσεις μου.
Το This is england ξερω οτι εχει φοβερο ost,αλλα και η ταινια ειναι;Μηπως εχει πολυ βια;
Btw φοβερη η ταινια: The Visitor.
Ο χρήστης River Phoenix είπε…
χαζοκωμωδία και αγγλομανία...μια χαρά..θα τις τσεκάρω..

το visitor το είδα και εγώ και ήταν πάρα πολύ καλο...φυσικά επιμένω σε Reprise και Let the right one in (ζήτω η σκαδιναβία!)

αν θες κάτι σε κωμωδία το forgetting sarah marshall είχε αρκετό γέλιο (χωρίς να γίνεται πολύ γελίο)..και σε πιο βίαιο αλλά γαμάτο δες το Boarding Gate..
Ο χρήστης Unknown είπε…
@ paraffine Το this is england είναι πολύ ωραία ταινία, πολύ βία για τα δικά μου τα μέτρα δεν έχει. Το visitor ακόμη δεν το είδα, θα το πράξω σύντομα όμως.

@ River Phoenix Τσέκαρε τες, είναι απολαυστικές. Το forgetting sarah marshall θαρρώ πως το είδα αν και δεν είμαι σίγουρος, το boarding gate δεν το έχω δει, θα το ερευνήσω.

Δημοφιλείς αναρτήσεις