2L8+THE BOY+FELIZOL Live


Η Inner Ear γιορτάζει τις 2 τελευταίες κυκλοφορίες της και σας προσκαλεί σε μια βραδιά που συνδυάζει τα πιο ενδιαφέροντα σχήματα της σύγχρονης εναλλακτικής underground σκηνής : 2L8 και The Boy & Felizol,την Κυριακή,1 Φεβρουαρίου στο Κύτταρο (Ηπείρου 48 & Αχαρνών,τηλ. 210 - 8224134).

3 χρόνια μετά το εξαιρετικό ντεμπούτο του,που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές,ο 2L8 επιστρέφει με το δίσκο : “HE & SHE:Angry Enough to keep loving in the Dark Ages”,που κυκλοφορεί από την Inner Ear σε περιορισμένα-special edition-αντίτυπα.Με αυτή την αφορμή,την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στο Κύτταρο,ο 2L8 και η πολυμελής μπάντα που θα τον πλαισιώνει για τις ανάγκες του απαιτητικού concept show του,θα ξεδιπλώσουν για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό τον πολυδιάστατο κόσμο του He & She σε μια βραδιά που θα συζητηθεί!

Ο The Boy και ο Felizol εμφανίζονται μαζί επί σκηνής παρουσιάζοντας υλικό από τον τελευταίο δίσκο των Mary and the Boy/FelizolTimemachine που επίσης κυκλοφορεί από την Inner Ear καθώς και μέρος από τα επερχόμενα προσωπικά τους άλμπουμ,σε ένα σετ που συνδυάζει ποικίλα μουσικά ιδιώματα,από brutal pop έως piano punk κι από riot disco έως treehouse!

Ώρα έναρξης : 21.30

Είσοδος : 10 Ευρώ

www.inner-ear.gr

www.2l8.gr

www.myspace.com/theboystapes

www.myspace.com/felizol

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις