3. Get Well Soon - Rest Now Weary Head! You Will Get Well Soon! (City Slang)

(η έκδοση με τα 16 τραγούδια)
Το πάτημα ενός λινκ στο cbox ενός τυχαίου blog στις αρχές Γενάρη. Κάπως έτσι ξεκίνησε η περιπέτεια μου με τον θαυμαστό κόσμο του Konstantin. Όταν άκουσα για πρώτη φορά το Rest Now Weary Head! You Will Get Well Soon! εκστασιάστικα, ένιωσα γεμάτος, ξανά. Μετά άρχισε η περιπέτεια για την απόκτηση του δίσκου σε φυσική μορφή. Φτουσου ρε γαμώτο. Μόνο το γερμανικό amazon το έχει, τι κάνουμε τώρα; Ρε συ μήπως ξέρεις Γερμανικά; Μήπως έχει κάνας γνωστός σου account στο Γερμανικό Amazon; Αλλά για στάσου, ο Στέφανος για μεταπτυχιακό στην Γερμανία δεν ετοιμαζόταν; Λες; Έλα Στέφανε, το και το. Το θέλω και γω λέει ο Στέφανος, θα το πάρω και για τους τρεις μας (+ Ελένη) μόλις κάνω λογαριασμό. Μπράβο ρε Στέφανε, ευχαριστώ. Πρόβλημα, δεν κάνει δεκτή την κάρτα μου. Καλά δώσε οδηγίες πως να κάνω το account. Mail με εικόνες από κάθε βήμα και από κάτω μετάφραση για το τι πρέπει να πατήσω. Πολύ γέλιο. Μετά από λίγες μέρες τρεις κόπιες φτάσανε στα χέρια μου. Ενθουσιασμός. Τον Μάρτιο βρέθηκα στο Βερολίνο και ήρθα αντιμέτωπος με σειρές ολόκληρες από το ντεμπούτο των Get Well Soon, το είχανε και φθηνότερα. Δεν βαριέσαι, άξιζε τα λεφτά του, και με το παραπάνω. Όπως άξιζε τα λεφτά του και το ταξίδι στο Λονδίνο. Τα τριάντα λεπτά που παίξανε support φτάσανε και περισσέψανε. Εκπληκτικοί.

''I'm a king without land/I'm a captain without sea/So let me pretend/To find my home again''

''Punch a hole into with your love/Don't you cry for I love your thought/Don't let your fiery soul burn down/We're in this together - we'll always be''

''One by one they tear up your heart with their coldness and words/One by one you stop to feel your bleeding knees and heart/And everything that's real''

Οι στίχοι του πολλές φορές με κάνουν να αναρωτιέμαι τι έχει ζήσει ο τύπακος μέσα σε 25 χρόνια. Πλημυρισμένοι με συναίσθημα, αγάπη, πόνο, απογοήτευση, ειλικρίνεια.


if this hat is missing i have gone hunting

Σχόλια

Ο χρήστης elafini είπε…
Από τα πιο όμορφα μουσικά δώρα ..thanks
Ο χρήστης Stratos Bacalis είπε…
Βρε όργια, αν έχετε ένα λογαριασμό στο Amazon, ισχύει σε όλες τις εκδοχές του!!!! Αχαχαχαχαχαχαχα
Ο χρήστης Unknown είπε…
@ elafini συλλογική προσπάθεια. Αξίζει ένα ευχαριστώ σε όλους.

@ Stratos Bacalis αν δεν έχεις λογαριασμό σε κανένα Amazon τι κάνεις; Χεχε! Πάντως δεν το ήξερα. Τώρα που έχω στο γερμανικό θα δοκιμάσω και στο αμερικάνικο.
Ο χρήστης Απερίγραπτο είπε…
"Υψιλη μουσικη"

Δημοφιλείς αναρτήσεις