17. Port O'Brien - All We Could Do Was Sing (City Slang)

Αυτός ο δίσκος ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς. Τον βρήκα καταλάθος, έτυχε να παίξει στον player μου μέσα στον χαμό των mp3's και τώρα βρίσκεται περήφανος και στην δισκοθήκη μου και στην cdοθήκη μου, τόσο πολύ δηλαδή. Τα πράγματα φάνηκαν από το πρώτο τραγούδι, το ''i woke up today'' είναι παιάνας, παιάνας και βάλε για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Είναι κάτι σε Arcade Fire, Menomena και Efterklang μαζί, δηλαδή ένας συνδυασμός που σκοτώνει. Πανζουρλισμός από όργανα και φωνές, αξεπέραστες συνθέσεις και ένα vibe που σου φτιάχνει την διάθεση μονομιάς. Το κουιντέτο από την Καλιφόρνια ακούει στο όνομα Port O'Brien και καλά θα κάνετε να του δώσετε λίγη από την προσοχή σας.


Port O'Brien I Woke Up Today from Port O'Brien on Vimeo.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
sxoli arcade fire alla poly oraia kommatia.den toys evala 20ada alla mallon aksizan
Ο χρήστης Unknown είπε…
Τι να σου πω,εγώ του απόλαυσα αρκεά φέτος οπότε τους το χρωστούσα.
Ο χρήστης kostasK είπε…
Ωραίοι εν γένει, όμως αυτή η υπερβολική χαρά που ξεχειλίζει και κάνει τα στόματα να ξεχειλώνουν από τα χαμόγελα, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου τη σπάει σ'αυτούς. Ίσως δεν είμαι καθόλουσε τέτοιο mood τους τεευταίους μήνες...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Οι menomena και οι port o'brien είναι από τα λίγα συγκροτήματα που μπορώ να ακούσω και εξαιτίας αυτής της χαράς να μου φτιάξουν το κέφι, εγώ δεν είμαι σε τέτοιο mood γενικά κι όμως αυτοί λειτουργούν λυτρωτικά για την πάρτη μου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις