Η άμαξα φάντασμα / Βίκτορ Σγιέστρεμ

Η Εντίτ, εργάτρια του Στρατού της Σωτηρίας, βρίσκεται στο νεκροκρέβατό της επιθυμώντας διακαώς να δει για τελευταία φορά τον Ντέιβιντ Χολμς, τον οποίο δεν έπαψε ποτέ να προσπαθεί να εξιλεώσει. Ο Χολμς βρίσκεται σ’ένα νεκροταφείο και τα πίνει μαζί με άλλους δύο, εξιστορώντας το θρύλο που θέλει τον τελευταίο άνθρωπο που πεθαίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να περνάει την επόμενη χρονιά οδηγώντας την άμαξα-φάντασμα που χρησιμοποιεί ο Θάνατος για να μεταφέρει τις ψυχές. Ο Χολμς γελά με το θρύλο–ακριβώς όπως γελάει και με κάθε σύσταση που του έχει γίνει στη γεμάτη εκούσια αμαρτία ζωή του– όμως όταν καταρρέει και πεθαίνει ακριβώς πριν τα μεσάνυχτα, έρχεται αντιμέτωπος με μια κρίση κι ένα καθήκον που δε μπορεί ν’ αποφύγει ή να σαρκάσει...

Την Τρίτη 18/11 η ταινία προβάλλεται με ζωντανή μουσική από τους Good Luck Mr. Gorsky & Eventless plot.

Σχόλια

Ο χρήστης Sotona Dos είπε…
8α ειστε εκει mr zeugolator?
εγω σιγουρα ναι.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μπα, που τέτοια τύχη. Δεν κατάφερα να πάρω πάλι άδεια. Μια το Σάββατο και μια την Κυριακή κατάφερα να δω γιατί γίνεται και χαμος με τα εισιτήρια. Σε προβολές των 24:00 και ηταν sold out,αν είναι δυνατόν. Τι να κάνεις. Καλά ήταν και αυτό το λίγο.
Ο χρήστης Sotona Dos είπε…
phga na bgalw eishhria kai den yparxei tipota gia to 8ema auto..!? anyway mallon 8a balw to ksakol mou gia kanena ergo xaxa.

Δημοφιλείς αναρτήσεις