"tonight I'm going to party like it's 1899"

Απίστευτος. Απίθανος. Μοναδικός. Ανεπανάληπτος. Σκοτεινός. Μελαγχολικός. Φολκ. Βαλκανικός. Μετά τα Drinking Songs και Failing Songs η τριλογία των Songs κλείνει με το Howling Songs, ίσως το καλύτερο από τα τρία. Και μόνο το ''the kuebler-ross model'' να υπήρχε στον δίσκο έφτανε για μένα, απίστευτο κομμάτι, παρανοϊκό. Η φωνή του Matt βραχνή και υποβλητική, οι ήχοι των έγχορδων σπαραχτικοί, οι μελωδίες λυπητερές, μαύρες και άραχνες. Ο δίσκος θα φτάσει σίγουρα στα καλύτερα της χρονιάς, δίχως δεύτερη σκέψη. Το βινύλιο μπορείτε να το αγοράσετε εδώ, 20 €, τζάμπα πράμα. Κρίμα που έχασα την συναυλία του, αλλά το έκανα για να δω μια άλλη συναυλία, Matt, θα επανορθώσω με την πρώτη ευκαιρία.

Matt Elliott - A Broken Flamenco


Video By Winteracademy

Σχόλια

Ο χρήστης kostasK είπε…
Σιγά μη σε λυπηθούμε κιόλας! Άκου εκεί.... :)))
Ο χρήστης Unknown είπε…
Χεχε! Όχι δα, δεν ζητάω λύπηση, προς Θεού, μην είμαστε και πλεονέκτες, αλλά και πάλι κρίμα που τον έχασα, ειδικά τώρα που άκουσα τον νέο του δίσκο, ο οποίος είναι απλά υπέροχος!
Ο χρήστης LaVieBohemie είπε…
Kala, to Broken Flamenco einai apo ta kalytera pragmata pou eho akousei fetos.

Ksanaelate sto londino, gia A Place To Bury strangers tin epomeni fora, ante! :)
Ο χρήστης Unknown είπε…
@laviebohemie Αστα βράστα, το κομμάτι τα σπάει, όπως και όλος ο δίσκος φυσικά. Δεν ξέρω γιατί αλλά σίγουρα θα ξανάρθουμε, να σε πετύχουμε την επόμενη φορά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις