''a record for my funeral''

Είναι μερικοί δίσκοι που τρως σκάλωμα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Έτσι και με το ''The Spirit Of Elegy'' του Sonny. Lo fi ambient είναι ωραίος ο χαρακτηρισμός που διάβασα. Σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην εκκλησία και παίζει μια καθαρκτική μελωδία. Σκοτεινή, μελαγχολική, ενδοσκοπική μουσική και ένας ψάλτης να βαραίνει ακόμη περισσότερο το περιβάλλον. Δεν θα σου φτιάξει την διάθεση με τίποτα αλλά μιας και το κρύο έρχεται (έτσι λένε τα προγνωστικά) είναι ότι πρέπει για φθινοπωρινά απογεύματα.



The Mourning Mist

Σχόλια

Ο χρήστης elafini είπε…
on those cool amber days, with a tender kiss on my face


Ονειρική μίξη Cocteau Twins, Lisa Gerard και William Blake με έναν απίστευτα λυρικό τρόπο που σε απελευθερώνει...τελικά.



υ.γ. Μα κόλλησες ;)
Ο χρήστης River Phoenix είπε…
Με την ευκαιρία του comment από elafini...εχω να καταγγείλω το νέο σκάνδαλο (μιας και είναι της μόδας)!!!

Εκτός από ποστ πλέον έγινε ύπουλη κλοπή των favorite δίσκων...και όχι απλά αυτό...χρησιμοποιήθηκε το ελαφίνι για αυτό το σκοπό (δικαιώματα εδώθηκαν μόνο για ενα blog)...

Anyway...περασμένα ξεχασμένα...(πω πω άσματα πρωι πρωι)...Επειδή είμαι (ενίοτε) καλός τύπος...απλά θα διαλέξω κάτι να υποκλέψω και εγώ...καμία πρόταση?

ΥΓ. Ωραίος ο Γιόκας (όπως θα τον έλεγε ο indictos)
Ο χρήστης River Phoenix είπε…
Α ναι ξέχασα...Καλημέρα!! :-)
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ειλικρινά τίποτα από τα δύο δεν έγινε εκ προθέσεως! Χεχε! Να υποκλέψεις αλλά να αναφέρεις πηγές! Χαχαχα! Ελπίζω να ήταν μια καλή μέρα και για τους δυο σας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις