Misuse






Η ιδέα του να παίξουν οι Misuse live στο Public με ξένισε αρχικά. Ήμουν σίγουρος ότι στο πρώτο riff, στο πρώτο ξέσπασμα, τα cd θα αρχίζαν να πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα από την θέση τους. Τελικά το απόγευμα της τρίτης μας περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη στην πλατεία τους συντάγματος. Το live δεν θα γινόταν μέσα στο Public, αλλά έξω. Τα παιδιά ''σκαρφάλωσαν'' στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου ενώ ηχεία και κονσόλα βρισκόταν στο ισόγειο. Με τα ακουστικά στα αυτιά, μιας και δεν υπήρχαν μόνιτορ, οι Misuse ανέλαβαν δουλειά. Μίση ώρα κράτησε το όλο εγχείρημα, τρία τραγούδια (αν δεν κάνω λάθος) κατάφεραν να χωρέσουν σε αυτό το χρονικό διάστημα, φυσικά από το ντεμπούτο του συγκροτήματος. Αν και είχε αρκετή ζέστη μαζεύτηκαν καμιά 70αρια άτομα, βάλε και τους περαστικούς που σταματούσαν και σήκωναν το κεφάλι ψηλά, χαζεύοντας το πρωτότυπο αυτό σκηνικό. Παραδόξως είχε πολύ καλό ήχο, για ανοιχτό χώρο και φάνηκε να το διασκεδάζουν τόσο τα παιδιά από το συγκρότημα όσο και ο κόσμος. Εμείς να ευχηθούμε αυτό να ήταν μόνο η αρχή, δεν είναι και λίγο πράμα να ακούς post rock στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ

Σχόλια

Ο χρήστης River Phoenix είπε…
καλή φάση φαίνεται..κρίμα που το έχασα...τέτοια χρειαζόμαστε μπας και ξυπνήσουν μερικοί...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ναι ήταν μια πολύ καλή κίνηση. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα τέτοια!
Ο χρήστης evaversus είπε…
Άντε και U2 ,οι misuse ,στο μέλλον στις ταράτσες να σταματούν την κυκλοφορία !(Πλάκα κάνουμε ).Πρέπει να ήταν ενδιαφέρον ...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ναι vag είχε πράγματι αρκετό ενδιαφέρον.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
merikoi omws protimoun tin eswstrefia,tin kakomoiria pisw apo tin aspida tis -kai kala-underground drasis...poio indie kai po tous indianous!

Δημοφιλείς αναρτήσεις