"reading wire behind porno magazines"

Προφανώς οι Mogwai κάτι μυρίστηκαν και έτρεξαν να τους υπογράψουν στην Rock Action Records. Όπως τα λέγαμε όμως παλιότερα με ένα από τα αγαπημένα μου Blog (βλέπε Mouxlaloulouda), δεν απέδειξαν μουσικά ότι πρόκειται να σε συναρπάσουν. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ των Σκωτσέζων Errors, με τίτλο ''Its Not Something But It Is Like Whatever''. Χωρίς να είναι κακός ο δίσκος δεν κατάφερε να με κερδίσει (όχι ακόμη τουλάχιστον). Electronica αναμειγμένη με indie πρέζες, διάθεση για χορό και περισσή ενέργεια, στοιχεία που σε κάνουν να το διασκεδάζεις αν μη τι άλλο.


Υ.Γ Πολλά ευχαριστώ στο elafini, το οποίο διέθεσε το χρόνο του για να συμμαζέψει λίγο την εικόνα αυτού του άθλιου blog. (αναμένονται και άλλες αλλαγές, χεχε)

Σχόλια

Ο χρήστης elafini είπε…
ανακαίνιση μέρος β' :PP

καλημέρα :)
Ο χρήστης River Phoenix είπε…
Zeugolator@ sorry αλλά είναι 100% αντιγραφή των foals...σίγουρα δεν είναι cover band τους; :-)

elafini@ δεν παιρνάς και για μια ανακαίνιση και σε μας να συμμαζευτεί λίγο..

τελικα...και τα blog σαν τα σπίτια είναι..αν δεν μπει γυναίκα δεν βλέπεις προκοπή!
Ο χρήστης Unknown είπε…
@river phoenix Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός με το 100% αντιγραφή. Δεν λέω έχουν κοινά σημεία αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να μιλάμε για στυγνή αντιγραφή. Νομίζω ότι οι Errors έχουν περισσότερα ηλεκτρονικά στοιχεία και οι Foals γέρνουν λίγο περισσότερο προς το indie pop.

Δημοφιλείς αναρτήσεις