''I want to live and love like I'm high above''

Οι φίλοι μας από τις Φιλιππίνες [τους οποίους σπάω το κεφάλι μου αρκετή ώρα να θυμηθώ από που τσίμπησα, αλλά δεν μου έρχεται] έχουν πιάσει το νόημα. Έχουν φτιάξει ένα πολύ δεμένο ντεμπούτο στο οποίο έχουν αναμείξει όλα τα καλά στοιχεία των Bloc Party, The Radio Dept., Hot Chip και ότι άλλο κυκλοφορεί εκεί έξω, προσθέσανε και λίγα προσωπικά στοιχεία, κύρια διαφορά τα γυναικεία φωνητικά [τα οποία παρεπιπτώντως είναι πολύ καλά] και περιμένουν τους καρπούς της προσπάθειάς τους. Αν εξαιρέσεις το intro και ένα interlude, τα υπόλοιπα έντεκα τραγούδια έχουν αυτό το κάτι που σε κάνει να κολλάς μαζί τους. Δεν ξέρω αν θα κάνουν το μπαμ, αλλά το ''Endings Of A New Kind'' των Taken By Cars είναι ένας δίσκος ο οποίος αξίζει ακρόασης.

Taken By Cars - The Blackout

Taken By Cars - Logistical Nightmare


uh oh

Σχόλια

Ο χρήστης elafini είπε…
Όταν τους ακούσω θα σχολιάσω...έχω εντυπωσιαστεί πάντως με τη χρωματική ματια σου μετά την αλλαγή του template...ειδικά το πλαίσιο του youtube εξαιρετικά προσεγμένο ;)
Ο χρήστης Unknown είπε…
Με όποιον δάσκαλο καθήσεις.....
Ο χρήστης River Phoenix είπε…
έχει πέσει πολύ μελέτη...

άσε που με το νέο look βλέπω πέφτουν και πολλά posts...
Ο χρήστης LaVieBohemie είπε…
kai go tous eiha dei se kapoio blog mazi me ena allo eksisou koufo (apo thema proeleysis) sygkrotima alla episis den thymamai. Mikroteri periptosi na tous eides apo do

http://laviebohemie.wordpress.com/2008/03/19/mixtapes/

se mixtape gia ton Rodon. Alla hlomo.

pantos de me enthousiasane idiaitera mporo na po, kai ego genika eimai ligo britpopakias. Na tous ksanakouso les?
Ο χρήστης Unknown είπε…
Χεχε! Βρήκα τελικά από που τους ''ξετρύπσα'', ένα πολύ δυνατό μουσικό μπλογκ που έπεσα πάνω του τελευταία. Νομίζω ότι πρέπει να τους ξανακούσεις, έχουνα αρκετό ενδιαφέρον.

Δημοφιλείς αναρτήσεις