Scott (GOD) Kelly + Universe217






Το να περιμένεις να δεις για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα (έστω) μέλος από την αγαπημένη σου μπάντα δεν είναι και λίγο. Δεν θα το έχανα με τίποτα αυτό το live, και φυσικά ανταμείφθηκα και με το παραπάνω.
Ξεκίνημα της βραδιάς λίγο μετά της 10 με τους δικούς μας Universe217. Δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται αλλά είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Με αιφνιδίασαν λιγάκι γιατί το δελτίο τύπου μιλούσε για ακουστικό σετ αλλά τα παιδιά τα έσπασαν κανονικά. Από τα πενήντα λεπτά και κάτι κάνα δεκάλεπτο ήταν ακουστικό. Δεν ξέρω ποιά ήταν τα νέα και ποια τα παλιά τραγούδια εγώ πάντως ευχαριστήθηκα περισσότερο αυτά που είχαν την συμβολή της αιθέριας παρουσίας που ανέλαβε την τρομπέτα. Ιδιαίτερα ατμοσφαιρική μπάντα, τόσο στα δυνατά όσο και στα χαλαρά της σημεία, με μια τραγουδίστρια που μου έφερε στο μυαλό λιγάκι την Jarboe.
11 και τέταρτο περίπου ανέβηκε στην σκηνή ο γίγαντας, μια από τις ηγετικές μορφές των Neurosis. Ο Scott Kelly, μπορεί να έκοψε πλέον το ποτό (φαντάζομαι και τις υπόλοιπες καταχρήσεις, εάν έκανε), μπορεί να έβαλε μερικά κιλά, αλλά συνεχίζει να μεγαλουργεί. Μια στραπατσαρισμένη κιθάρα και η τραχιά φωνή του μας πήγαν σε κόσμους σκοτεινούς, μας βούτηξαν σε βούρκους απύθμενους και τελικά κατάφεραν να μας οδηγήσουν στην εξιλέωση. Κάθε στίχο που έβγαζε από το στόματα του έδειχνε να τον ζει, μας κάλεσε στο σπιτικό του και μας κατέθεσε την ψυχή του. Περίπου μια ώρα κράτησε η εμφάνιση του, με τραγούδια τόσο από το πρώτο του άλμπουμ όσο και από το επερχόμενο the wake. Aφού μας είπε πως νιώθει τυχερός που ήρθε σε μια χώρα και σε μια πόλη με τόσο αρχαία ιστορία (σκέφτεται μεταξύ σοβαρού και αστείου να πάρει την οικογένεια του και να εγκατασταθεί εδώ) και αφού μας είπε πως θα ήθελε να έρθει και με την υπόλοιπη παρέα του για μια συναυλία στην Ελλάδα (αλλά δυστυχώς δεν είναι στο χέρι του) καληνύχτισε τα 80 περίπου τυχερά άτομα που παρακολούθησαν μια τόσο ιδιαίτερη εμφάνιση. Ευχαριστούμε Scott.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικο εδώ

Σχόλια

Ο χρήστης stereonova είπε…
pote anevaineis ?
giati ego katevaino paraskeyi..:-)
Ο χρήστης Unknown είπε…
Χαχα! Την πέμπτη το μεσημέρι ξεκινά η άδεια. Θα είμαι μέχρι δευτέρα σέρρες, μετά σαλόνικα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε ευχαριστοyμε παρα πολυ για τα πολυ καλα σου λογια, και τις φωτογραφιες που τραβηξες...
www.myspace.com/universe217
Ο χρήστης Unknown είπε…
Εγώ ευχαριστώ για την εμπειρία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις