''Με 5 Μέρες Καθυστέρηση''






Άλλη μια βραδιά η οποία ξεκίνησε απελπιστικά αργά. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, λες και ήρθε παραπάνω κόσμος μετά της 10. Πάλι αναγκαστήκαμε να φύγουμε κατά της 2 από το Gagarin, να φτάσουμε σπίτι μας κατά της 3 παρά (πάλι καλά χωρίς να κοιμηθούμε στο τιμόνι) και να σερνόμαστε την άλλη μέρα στην δουλειά. Αλλά τι να κάνεις που είσαι από τους λιγοστούς μαλάκες που θέλουν να υποστηρίζουν τέτοιες συναυλίες και γουστάρουν να βλέπουν αγαπημένα συγκροτήματα ζωντανά. Τέρμα με τα παράπονα, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Κατά της 11 παρά ξεκίνησαν οι Ekos Quartet, για τους οποίους δεν ήξερα τίποτα, ούτε καν το είδος της μουσικής που ασχολούνται. Φανταστείτε ένα μίγμα Massive Attack, Tricky και DJ Shadow μαζί. Μια χαρά εμφάνιση, μπράβο στα παιδιά. Συνέχεια με τους drog_a_tek (τους οποίους είχα δει πριν λίγες μέρες στους Tied And Tickled Trio) και τα γνωστά πλέον κατατόπια τους. Δεν μακρηγόρησαν αυτή την φορά αλλά και πάλι εμένα με κούρασαν. Λένε ότι είναι μοναδικοί στο είδος αυτό για την χώρα μας, εμένα πάλι αυτό που μου αρέσει σε δαύτους συνεχίζει να είναι η ξεχωριστή πινελιά της τρομπέτας μέσα στα ηλεκτρονικά τερτίπια. Κατά της 12 και ήρθε η ώρα για την μπάντα που ουσιαστικά ήθελα να δω την βραδιά εκείνη. Gardenbox κυρίες και κύριοι, υποκλιθείτε. Τα ισοπέδωσαν όλα χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Γνώριμες επιτυχίες τους μας έκαναν να θυμηθούμε παλιές τους δουλειές αλλά και 3 (αν δεν κάνω λάθος) νέα τραγούδια μας διαβεβαίωσαν ότι η επιστροφή τους στην δισκογραφία θα γίνει με άγριο, πάρα πολύ άγριο τρόπο. Τρελά ριφίδια, έξαλλο distortion και η φασαρία στο μαξιμουμ. Περιμένω με ανυπομονησία την νέα τους κυκλοφορία. Κατα της 2 ο Στέλιος μας ευχαρίστησε και η κουραστική νύχτα έφτασε στο τέλος της.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ

Υ.Γ Αίσχος και ντροπή, αυτό έχω να πω για την προσέλευση του κοινού, ούτε 100 άτομα δεν είχε (άντε 120 μέχρι να τελειώσουν οι Drog). Απαράδεκτον!

Σχόλια

Ο χρήστης evaversus είπε…
Αμα ειναι ετσι τα πραγματα στην πρωτευουσα ,φαντάσου εδώ στην επαρχία !Η μήπως ...;Μπράβο πάντως συνέχισε να στηρίζεις .Τέτοια νοοτροπία χρειάζεται !
Ο χρήστης evaversus είπε…
P.S. Τσέκαρες το μπλογκ των Νονων ή ακόμα;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Το τσέκαρα, σας έχω βάλει και λινκ, κάποια στιγμή θα κάνω και μια αναφορά για τους ανθρώπους που μου μάθανε να ακούω και να αγαπάω την μουσική. Ο ζεύγολας δεν ξεχνάει!
Ο χρήστης evaversus είπε…
sory που σε επρηξα ,απλα δεν ξέρω αν μπορούσες να δεις τα σχόλια .Όσο για το live , που ήταν οι μπλογκερς ,για να το διαφημίσουν και μάλιστα επιτακτικα.Πιστρεώ πως γι΄'αυτό φτιάχτηκαν τα μπλογκς σε αντίθεση με το chat ,για να παρακινήσουν τον κόσμο να βγει , όχι να τον κλείσουν στα σπίτια .Χρειάζεται περισσότερη προώθηση και να εξηγηθεί και η αναγκαιότητα της συμμετοχής , πιστεύω ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις