28

28. Thurston Moore - Trees Outside The Academy (Ecstatic Peace)

My Name Is Moore, Thurston Moore. Λίγους μήνες πριν το κλείσιμο του χρόνου σκάει αυτό το μικρό διαμαντάκι. Ο Thurston ξέρει να παίζει κιθάρα και ξέρει να γράφει φοβερές μελωδίες.Ένας alternative δίσκος που τα έχει όλα. Χαλαρωτικές συνθέσεις με ακουστική κιθάρα, χαωτικά riffακια, τη Samara Lubelski στο βιολί και έναν καταπληκτικό Thurston στα φωνητικά.

Σχόλια

Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Ντροπή σου! Εκτός εικοσάδας ο Thurston (δεν έχει σημασία τι έκανα εγώ. Για τις δικές σου επιλογές συζητάμε). Ντροπή (αυτό αρκεί).
Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Ξέχασα το σημαντικό. Το "Trees outside the academy" διεκδίκησε θέση με αξιώσεις στα 20, αλλά στο τέλος δεν άντεξε στην πίεση. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δε βρίσκω ψεγάδι.

ΥΓ. Σου άρεσε το EP των Interpol με τις live εκτελέσεις;

ΥΓ. (2) Οι Air formation ήταν support στους Efterklang. Ευκαιρία να τους τιμήσει.

ΥΓ. (3) Taxi! Taxi! Τα φωνητικά θυμίζουν Bjork και Alela Diane. Ωραίο!

ΥΓ.(4) Μήπως το Bonus disc σε βοήθησε να αλλάξεις γνώμη για το In rainbows;

ΥΓ. (5) Sunset rubdown στο Daytrotter. Ελπίζω να τους απόλαυσες!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Κοίταξε να δεις.Αν το ''Trees Outside The Academy'' το κυκλοφορούσε κανένας εικοσάχρονος τότε σίγουρα θα πήγαινε ψηλότερα,αλλά εδώ μιλάμε για τον Thurston,παλιά καραβάνα,θα έπρεπε να είναι κάτι αριστουργηματικό για να κολλήσει περισσότερο στα αυτιά μου.

ΥΓ. Δεν το άκουσα ακόμη,περιμένει στην ουρά.
ΥΓ.(2) Υπομονή,θα τους δεις ψηλότερα.
ΥΓ.(3)Δεν θα δεις να αναφέρεται το όνομα Bjork εδώ πέρα,δεν το συμπαθώ το γυναικάκι,το Taxi! Taxi! πάντως είναι αρκετά ενδιαφέρον.
ΥΓ.(4)Δεν το άκουσα ούτε αυτό,αλλά δεν έχει καμιά ελπίδα φαντάζομαι να τρυπώσει στην λίστα μου.
ΥΓ.(5)Δεν το κατέβασα ακόμη,σήμερα μετά την δουλειά και βλέπουμε,αν είναι χαρούμενο όπως ο δίσκος όμως δεν θα έχει και πολλές ευκαιρίες.
ΥΓ.(6)Μιλάς και εσύ!iLiKETRAiNS όχι εκτός τριάδας αλλά εκτός εικοσάδας,αίσχος και ντροπή!Μην σε δω στο live τον Ιανουάριο,θα τους τα πω όλα.Χεχε!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Χαχα, μόλις διάβασα το θάψιμο του Καραμπεάζη για το Sunset Rubdown, μπορεί να μην μου αρέσει ο τρόπος που τα γράφει αλλά τι λες γι' αυτό:
''Καταρχήν είναι αδύνατον να ξεκινάει ένας δίσκος και να παρακαλάς πότε θα τελειώσει το πρώτο τραγούδι. Αδύνατον λέμε. Η πατενταρισμένη μελωδική φασαρία στο The Mending Of The Gown ακούγεται για αρκετά λεπτά ανυπόφορη. Το σπιντάρισμα στο ρεφρέν ακολουθούμενο από πιανιστική ησυχία σου σπάει τα νεύρα ήδη από τη δεύτερη φορά. Και πάνω απ' όλα: ο Spencer Krug δεν είναι ο David Bowie. Όσο και αν ο ίδιος έχει πειστεί για το αντίθετο''.
Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης mystery falls down είπε…
Τη διάβασα χθες το βράδυ και εκνευρίστηκα αφάνταστα. Ο τρόπος που σχολιάζει το δίσκο θυμίζει καφενείο του ΠΑΟΚ, όπου κατηγορούν τον Άρη, επειδή κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του UEFA. Θυμήσου ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που πλέκει το εγκώμιο των (παρεμφερών σε αισθητική) Κόρε. Ύδρο και που αδυνατεί να κατανοήσει το μεγαλείο του "Armed angels...". Τέλος πάντων. Το κακό είναι ότι θα επηρεάσει αρκετό κόσμο. Μπορεί iLiKETRAiNS να μην ψήφισα, αλλά οι 8 από τους 10 δίσκους που θα υπάρχουν στη δεκάδα σε ενθουσίασαν και εσένα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις